Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kez bir transfer döneminde transfer yapmamaktan değil yapmaktan korkuyorum çok değişik hislere sahibim.

Sağ bek transferi falan iptal ettirmeliyiz yapmasınlar alacakları kimse yok başka bir vasata 10M gömecekler yazık bu klübe.

bu adamda nelsson gibi bi sürecten gecmıs

büyük takımlar falan izlemıs bu sezonda pek oynayamamış

Okan'ı karşısına alıp bu takımın hali nedir diye hesap soran yönetici olmayınca daha böyle çok kazıklar girer bir tarafımıza ! Fatih Terim'e de transfer bırakılınca götümüze giriyordu Cicaldaular Almaguer'ler Pintolar.

Ulan kimlerin eline kaldık. İki sene önce erden başkan, elit kulüpler ile bacak bacak üstüne atıp oyunculara kulübü en harika şekilde anlatıp transferleri gerceklestiriyordu. Yabanci tweter sayfaları bile transferlerimiz hakkında müthiş pr yapiyordu.
Bu sene ise tek duyduğumuz. Menejer şunu önerdi. İşin daha tuhafı ise menejerlerin önerdiği oyunculardan da red yememiz. Gulermisin ağlar mısın.
4 adet olan başkan vekillerimiz cuesca transferi ile taraftari karşısına aldı artık. Geçen sezon cenk ergunu yem ettiler. Bu yılda inşallah en az iki tanesini taraftar olarak gondermeliyiz.

Ardayi gönderip tüm parayla Riera almak mı
Nelssonu 500kya gönderip 8mye Cuesta almak mı daha kötü hamle?

A. Albayrak , Mehmet Özbek , Nazifoplu , Hatipoğlu bizi nasıl sınadılar ya . Önceden para yoktu deliriyoduk şimdi bütçe var gene deliriyoruz . Gardi olmasa bunlar sokağa cıkamaz

Beni asıl korkutan yazın yapılacak yeni kadro. Seneye baya bir oyuncu gidecek ve bu iş bilmezler nasıl transfer yapacak nasıl uyumlu bir kadro kuracak. Çok büyük bir kaos bekliyor yazın bizi.

Listede olan hiç bir adam bitirilemeyip bu adam alındı diye sesimizi çıkarmayalım yani öyle mi

70 m euro BB borcu için 3 senedir kafa açıyorlar sonra gidip böyle heriflere 10-20 arası yükümlülük altına giriyorlar, borç kapansa ne olur yenisi yapılır.

Bu adamı satamazsın da mecbur katkı alacaksın, alamazsan da çöpe gidecek. Bari opsiyon koydur neyin kafası bu

Abi zaten hiç kimseyi bitiremeyip son güne kalıyorsan 8m'luk yedek topçu almazsın yani. En azından 3-4m'luk birini alırsın, olmadı kiralık birini alırsın. Son güne bırakmamak kaydıyla tabi...

Hoş geldin vasatsaray bebek bunlar kalırsa iki seneye boş tribünlere oynadığımız günlere döneriz gelsin kiralık etebolar paraların harcandığı adamlara bak rezalet bile değil bu olanlar

Nasil mutlu gercekten büyük kulübe gelmenin heycanini yasiyor, yüz ifadesinden belli oluyor. Ins. herkes yaniltir iyi cikar:

Büyük ihtimal tutacağını düşünmüyorum umarım yanılırım. Adam'a yapılan tepkiler yanlış suçlu olan yönetim ve hoca bu saatten sonra yapmamız gereken destek vermek yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt