Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Herşeyi geçtim aynı milli takımın 2 stoperi. Yahu bunun açıklaması yok, rotasyona aldım desen, 8 milyona nasıl bir rotasyon bu. eeee Allahhh Allahhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BonsOha doğru mu
Bonservis+maaş mı tek bons mu
aklım almıyor o işi...Frankowskiyi 6 çok erene 5 verecekler. Bu reziller inşallah bizi şampiyonluktan etmez
kuaförde perma mı yaptırıyon samet?Biliyosun ki bu suale normalde kimse cevap vermez boşver der geçiştirir
Ama ben geçiştirmem
@Emrah Duvar ı kastediyorum tabiki de
Geçen receple kavgasında kedi gibi kuyruğunu kıstırdı ama yönetime gömüyor maşallah
Hocasına,recebe göremedik bu atarlarını giderlerini
Hele bir facia var ki aman aman aman
Hocası nelsoncuğunu bitirip postalattı,ikisini de seviyor ya arada kaldı naptı biliyomusun,nelsonu beğenmeyen taraftara salladı böyle bir acziyet forumda ilk defa gördüm
Bi soyulma daha yasiyoruz
Kabus olmali
bi daha ucaga alma okan'ı150 milyon avro harcayıp 3 senede bir sol bir de sağ bek bulamayan Okan Buruk'a ne söylesek azdır diye düşünüyorum.
Balik gibi mi korkuyor?
Sen simdiden cuestanin yüzünü burusturuldugu gifi hazırla yedege at. Bol bol kullanabilirizCuesta sezon sonu 45 milyona Atalanta yaparsa görecem sizi
Adının hakkını veriyorsunCuesta sezon sonu 45 milyona Atalanta yaparsa görecem sizi
Ligde öyle azman bir forvet sadece fenerde var.kendi sahamızda onları da yeriz inşallah. Bu adam lig için çok iyi adam..2,3 maç sonra göreceğiz. Ama dediğim gibi sampiyonlar liginde rezil oluruz.ligde karşısına cıkacak azman bir forvet tarafından bel çantası yapılacak adam, her hızlı koşan iş yapsa jelert ligde kral olurdu.
3 sezonda 147 mi ne bonservis vermişizOha doğru mu
Bonservis+maaş mı tek bons mu
Evet Eren Elmalı 5 milyon Eurobu transferin güzel yanı tepkilerden sonra bir transfer daha gelecek olma garantisi