Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüşte ve kötü oynayan topçu yapar ama. Başkaları böyle topçuya 500 bin verip kiralıyor biz 8 milyon verip alıyoruz. Üstelik arada seviye farkı da var
Ben adamın gelişini savunmuyorum yanlış anlamayalım. Ben de takımda düşüşte oyuncu istemiyorum.

Sadece diyorum ki yerini kaptırdı diye sen kötüsün diye de parmakla gösterilmesi doğru değil.

Bu bedellerle düşüşte bir oyuncunun bize alınması bence de çok yanlış hatta skandal

Icardi diye Arjantinli oluyorsa Rollheiser diye de olur. Elano Blumer diye Brezilyali oldugu gibi. Sen de biliyorsundur ki 1900'lu yillarin ilk yarisinda Arjantin'e ve Brezilya'ya Avrupa'dan goc oldu. Onlardan birinin torunudur iste. Icardi'nin de ismi Italyan kokenli zaten. Arjantin'in yarisindan fazlasi Italyan kokenli.
forumun en cahil herifine denk gelmişsin
anlatma boşuna 🤣

Bankalar birliğinden bile çıkamadılar bir senedir gereksiz faiz ödüyoruz

Pina ve rolhaser Allahim genç ve yetenekli kanatlar.boeynin aklı ve teknik olan hali🥰

Ben de farklı düşünmüyorum da bu adamın çok kötü bir oyuncu olduğunu kanıtlamıyor bunu ifade etmeye çalışıyorum.

Ben de takıma hiç düşüşte oyuncu istemem yükselişte isimler isterim o ayrı mesele.

Ama formasını kaptırdı = kötü oyuncu savunması bana mantıklı gelmiyor.
8 bons 1.5 maaş verdiğin topçudan vasat oyun mu beklersin peki? Senin için ilk 11 transferidir bu ve fark yaratmasını beklersin.

Kötü değil vasat olması beklentisi kötü, hiç de izlemedim adamı fikrim yok ama iyi oynamasına ihtimal vermiyorum.

Kaan Ayhan kadar katkı verir mi tartışılır, Kaan’ın maliyeti 3te 1i ve Türk.

Ben adamın gelişini savunmuyorum yanlış anlamayalım. Ben de takımda düşüşte oyuncu istemiyorum.

Sadece diyorum ki yerini kaptırdı diye sen kötüsün diye de parmakla gösterilmesi doğru değil.

Bu bedellerle düşüşte bir oyuncunun bize alınması bence de çok yanlış hatta skandal
Biz de onu diyoruz düşüşte düşük profil bşr adama bukadar para verip almak fiyaskodur bize as stoper lazımken

marcao kerem baris nelsson boey önceden yapilan transferler

abulkerim icari mertens torreira bunlara eklenerek takım yaptılar ki biraz da oliveira katki verdi

yunus ve muslera zaten vardi

sonrasi komple tepetaklak

davinson ve sara disinda neredeyse 5 transfer döneminde tutan oyuncu yok
Ulan bunlarin hepsi zaten direkt as oyuncularimiz aslında iyi iş çıkartmışlar

11 m € satılırsa zarar yazar bize yazmışlar

benfica forumunun murhanı hesaplamış

11 M€ olsa bile para kaybedeceğiz. 9,5 M€'ye mal oldu (erken gelmesi için ek ücret dahil mi bilmiyorum ama dahil olduğunu varsayacağım).
9,5 M€ artı satın alma komisyonu (950 bin €) = 10,45 M€
Satış (11 M€ olduğunu varsayarak) = 11 M€ eksi satış komisyonu (1,1 M€) = 9,9 M€
Satış - maliyet = 9,9 M€ - 10,45 M€ = - 0,55 M€
Maaşlar, imza bonusları vs. gibi şeyleri bile saymıyorum...
Bu nakit para.
Eğer bunu muhasebe açısından değerlendirmek isterseniz, aynıdır çünkü varlığı sadece sezon sonunda kaydediyoruz.
Bu sadece nasıl yenildiğimizin bir başka örneği.
Beste
Son hesaplar: 8 M€ satış - 0,8 M€ satış komisyonu - 8 M€ alım + 0,8 M€ alım komisyonu = -1,6 M€ (zarar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt