Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kontratı bitiyordu sanırım ama 3'ten aşağı olmaz. Ben Eren'in daha önde olduğunu düşünüyorum Yusuf'a göre.

3.5 Eren alınsaydı sevinirdim fakat 5'e çıkılmasına da gerek yok. Barış'ı bu sene sonuna kadar kanat bek kullanabiliriz.

Linkte paylaşılan 11'ler çok ideal bence. Frankowski gelirse işlem tamam, yedek baya toparlanıyor Yunus, Ahmed, Sallai duruma göre Mertens/Lemina. Avrupa için sıkıntı devam ediyor tabi.

Bence ofansta zeka katacak oyuncu eksiğimiz hala var.

herif yanıyor cayır cayırrrr

Ekran görüntüsü 2025-02-07 122130.webp

Yunus'un ilk devredeki kadar oyun ve skor katkısı vermesi şart. Bizim taraftar da çocuğu yemek için hazır bekliyor.

burada ismail kartal örnek veriliyor ama geçen sene fenerin hakem hataları ve son dakika uyduruk penaltılarla ittirildiğini söylüyoruz..kesinlikle öyle de..ama sürekli ismail kartalda 99 puan aldı diyoruz okan hocaya kıyas yaparak..bu tezat bir durum oluyor ..ismail kartal geçen sene bir çok kırılma maçında hakem hataları ile sıyrıldı...
Doğru, bu mesajdaki altını cizdigim nokta orada İsmail'in 99 puan alması değil zaten, kaliteli kadroyla TD nin birçok defosu görülmüyor. Galatasarayin kadrosu Türkiye ligine 3-4 gömlek fazlaydı geçen sene, fenerden de çok öndeydi. Aksini iddia edebilen var mı? Bu kadronun 102 puan alması tartışılmaz, Hatay gibi, Kasımpaşa gibi Prag gibi, rfs gibi young boys gibi takımlara puan kaybetmesi ve elenmesi tartışılır. TD isterse ben olayım, isterse Cevad güler olsun zaten şampiyonluk yarışında olmaması komik olur. O bütçelerle bu kadar azına tamah etmek, bu kadar yanlış yapmak, bile bile aynı hataları yapmak değil midir yanlış olan? 13. olan kadro kalsaydı Okan bey bunları yapsaydı sırtıma Okan dogmesi yaptirirdim. İsmail örneğini bundan veriyorum. Fenerde para harcıyor ama bizim bu seneki harcadigimiz gibi harcıyor 6 senedir. Biz ise Erden Timur sayesinde hem az harcadık, hem de çok kaliteli bir kadro kuruldu o imkansızlıklara rağmen. Bütçen 20 milyon Euro bile değilken icardiler torreiralar davinsonlar geldi, şimdi 25e kıçı kirik stoper alamaz hale geldik.

Zaha ile Kerem olayindan tutun, oliveira, teteye, angelinhodan köhne, bakambudan vinisusa, duboise, imkanı olsa boeye harcamadigi adam kalmadı. Yine Erden başkanın aldığı 12-13 kişiyle günü kurtarıyoruz. Fahiş bedelle* alınan sara tek karakterli çıkan oyuncumuz. Buna rağmen eleştirmeye çeksek, ama 2 sene şampiyon yaptı diyeceksek ben fatih hocami zamanında eleştirerek çok büyük hata yapmışım. Hakkını helal etsin, 8 şampiyonluğu UEFA kupası vardı adamin

Bence ofansta zeka katacak oyuncu eksiğimiz hala var.
tam karşılamasada ofansif bir Sara + Morata (bolu maçındaki aksiyonlarla) biraz kapatabilir o işi.

kanatların daha çok dibe inmesi gerek ama şahsi fikrimde,çok az kullanıyoruz dip çizgiden çevirme işlerin.

zaten son maçlarda ligde 60 metre boşluk ortasında Osimhendi ofans dediğimiz olay belli aralıklar haricinde.

Eren Elmâli felan bunlar ugrasilacagina alinacak yerliler belli.Ozan Kabak Rıdvan Yılmaz Berke Özer bu standart takı oyuncular alınması lazım.

Fırsat transferi inşallah iyidir ve yusufun kiralık gitmesine deger. Gokdeniz ve berat lus sans bulmalı kupada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt