Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.188
- 7.623
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontratı bitiyordu sanırım ama 3'ten aşağı olmaz. Ben Eren'in daha önde olduğunu düşünüyorum Yusuf'a göre.
3.5 Eren alınsaydı sevinirdim fakat 5'e çıkılmasına da gerek yok. Barış'ı bu sene sonuna kadar kanat bek kullanabiliriz.
Linkte paylaşılan 11'ler çok ideal bence. Frankowski gelirse işlem tamam, yedek baya toparlanıyor Yunus, Ahmed, Sallai duruma göre Mertens/Lemina. Avrupa için sıkıntı devam ediyor tabi.
Deplasmanda 2 mac alsak sampiyondukMancini dönemi devre arası yapılan o meşhur transferlerde herkesin zevkten çıldırdığını hatırlıyorum
Kadromuzdaki tüm isimler onardan iyiydi , ama herkes 11'e sıralamaya çalışıyordu transferleri![]()
Serhan Türk firsat transferi dedi abiBence ofansta zeka katacak oyuncu eksiğimiz hala var.
Mertensin olmadığı ve leminanin oldugı kadrolar kurmak hayal oynatmayacak adam.Yunusu da sol kanat bek oynatacak
adam yanarak gelecek inşallah
İyiki morata ve ahmet geldi. Ortalamayı biraz yükselttiler. Morata bağlantı, sakinlik, pas konusunda iyi, ahmet de gol vuruşuBence ofansta zeka katacak oyuncu eksiğimiz hala var.
Doğru, bu mesajdaki altını cizdigim nokta orada İsmail'in 99 puan alması değil zaten, kaliteli kadroyla TD nin birçok defosu görülmüyor. Galatasarayin kadrosu Türkiye ligine 3-4 gömlek fazlaydı geçen sene, fenerden de çok öndeydi. Aksini iddia edebilen var mı? Bu kadronun 102 puan alması tartışılmaz, Hatay gibi, Kasımpaşa gibi Prag gibi, rfs gibi young boys gibi takımlara puan kaybetmesi ve elenmesi tartışılır. TD isterse ben olayım, isterse Cevad güler olsun zaten şampiyonluk yarışında olmaması komik olur. O bütçelerle bu kadar azına tamah etmek, bu kadar yanlış yapmak, bile bile aynı hataları yapmak değil midir yanlış olan? 13. olan kadro kalsaydı Okan bey bunları yapsaydı sırtıma Okan dogmesi yaptirirdim. İsmail örneğini bundan veriyorum. Fenerde para harcıyor ama bizim bu seneki harcadigimiz gibi harcıyor 6 senedir. Biz ise Erden Timur sayesinde hem az harcadık, hem de çok kaliteli bir kadro kuruldu o imkansızlıklara rağmen. Bütçen 20 milyon Euro bile değilken icardiler torreiralar davinsonlar geldi, şimdi 25e kıçı kirik stoper alamaz hale geldik.burada ismail kartal örnek veriliyor ama geçen sene fenerin hakem hataları ve son dakika uyduruk penaltılarla ittirildiğini söylüyoruz..kesinlikle öyle de..ama sürekli ismail kartalda 99 puan aldı diyoruz okan hocaya kıyas yaparak..bu tezat bir durum oluyor ..ismail kartal geçen sene bir çok kırılma maçında hakem hataları ile sıyrıldı...
tam karşılamasada ofansif bir Sara + Morata (bolu maçındaki aksiyonlarla) biraz kapatabilir o işi.Bence ofansta zeka katacak oyuncu eksiğimiz hala var.
maaş 1.5 falan olacaksa (sanmam ama) hadi 8 e çıkılabilir derim. bonusla 8.5 falan süslersin.frana max 6 vermeliyiz
Taraftar çok seviyordu. Kendi kendini yedirecek akılsızlığıyla bu gidişle. Aklını toparlaması lazımYunus'un ilk devredeki kadar oyun ve skor katkısı vermesi şart. Bizim taraftar da çocuğu yemek için hazır bekliyor.