Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GjIkwVGWsAAx6Jr

Frankowski için 5'ten fazla verilmemeli adam Nisan ayında 30 oluyor, ne satışı olur ne de bir şey. Oynayacağı hepi topu 2 yıl çok iyi profesyonel ve vücudu el veriyorsa 33'e kadar oynar çünkü oyun stili bunu gösteriyor.

3 yıl sözleşme 2,5 maaş 5'te bonservis 12,5'luk yatırım yapılabilir çünkü 2 sezon tam randuman verir çok iyi oyuncu.

artık para falan düşünmüyorum. Takım güçlensin alın ne varsa

Lens 6 milyona birakir farkowskiyi
Cuestaya 8 veren bunada versin bir zahmet
Ama donem kapanmadan bir hucumcu daha almak lazim bence

Ben bezdim artık bu arada.
Bunların bir plan dahilinde transfer yapacağı yok.
Okan bir oyuncuyu istese de onu alacaklarını zannetmiyorum.
Bunların içinde Anadolu çakalı var. Nasıl olsa bunu menajerler getiriyor diye araya sürekli başka menajeri sokup transferi zora sokuyorlar.

Abi adamlar çıktı transferin kapanmasına 2 gün kala çok başlılık kalkacak transferi Galatasaray yapıyor dedi yav.
Şu kadar rezillik olamaz.
Aynı adama iki farklı koldan gidip transfer kilitlemişler :asd:
Allah bilir kaç tana adama böyle habersiz gittiler de adamların çoğu bunlar dolandırıcı diye inanmamıştır tekliflere.

Ben bezdim artık bu arada.
Bunların bir plan dahilinde transfer yapacağı yok.
Okan bir oyuncuyu istese de onu alacaklarını zannetmiyorum.
Bunların içinde Anadolu çakalı var. Nasıl olsa bunu menajerler getiriyor diye araya sürekli başka menajeri sokup transferi zora sokuyorlar.

Abi adamlar çıktı transferin kapanmasına 2 gün kala çok başlılık kalkacak transferi Galatasaray yapıyor dedi yav.
Şu kadar rezillik olamaz.
Aynı adama iki farklı koldan gidip transfer kilitlemişler :asd:
Allah bilir kaç tana adama böyle habersiz gittiler de adamların çoğu bunlar dolandırıcı diye inanmamıştır tekliflere.
stoper dışında bence iyi dönem geçirdik ama bizim yönetici olacak heriflerle zerre alakası yok, leminayla ahmed kendi geldi. moratayı da ghardi ayarlamıştır

bi stoper bi sağ bek alacaklardı içine sıçıp batırdılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt