- 27 Ocak 2010
- 139.086
- 105.353
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav, bence verilemez de. Biraz baktım ne diye diz içinden şırıngalarla kan alıyorlarmış sıvı birikmesi falan oluyormuş falan. Ağrılı bir süreçmiş.ha görmedim yaw onu
süre falan verildi mi
ifb maçına yetişse bariYok yav, bence verilemez de. Biraz baktım ne diye diz içinden şırıngalarla kan alıyorlarmış sıvı birikmesi falan oluyormuş falan. Ağrılı bir süreçmiş.
Bayağı problem olabilir. Belki 1 ay bile yok
Fırsat kazığı yemek için 2 şubat sonrasını bekledikfrankowskiyi 13 ocakta 5 milyona
cuestayı ise 10 futbol topu 15 kaban karşılığında alabilirdik
Liseciler bi zahmet bir işe yarasın. Faydalı adamları çekirdek gibi yerler böyle boş heriflere de ses bile çıkarmazlarGSYİAD'ı kulüpten uzaklaştırmamız lazım
Piyasada en düzgün bulduğum kişilerdendir, izlemedim ama izleyen olursa özet geçebilir.
Şu an uygulanan stratejiyle 3 yıl sonra Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı....artık para falan düşünmüyorum. Takım güçlensin alın ne varsa
Kısacası vasat topçuSonuna baktim, idare eder diyor. Oliveira geldigindede aynisini hisetmis. Bi yere kadar götürür ondan sonra daha iyisi olmazmi diye sorgulatir.
Endamı yeter
Tamam çekeriz kelBurhan Can:”Wagner Pina ismine dikkat çekelim değerli arkadaşlar.”
stoper dışında bence iyi dönem geçirdik ama bizim yönetici olacak heriflerle zerre alakası yok, leminayla ahmed kendi geldi. moratayı da ghardi ayarlamıştırBen bezdim artık bu arada.
Bunların bir plan dahilinde transfer yapacağı yok.
Okan bir oyuncuyu istese de onu alacaklarını zannetmiyorum.
Bunların içinde Anadolu çakalı var. Nasıl olsa bunu menajerler getiriyor diye araya sürekli başka menajeri sokup transferi zora sokuyorlar.
Abi adamlar çıktı transferin kapanmasına 2 gün kala çok başlılık kalkacak transferi Galatasaray yapıyor dedi yav.
Şu kadar rezillik olamaz.
Aynı adama iki farklı koldan gidip transfer kilitlemişler
Allah bilir kaç tana adama böyle habersiz gittiler de adamların çoğu bunlar dolandırıcı diye inanmamıştır tekliflere.