Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener koleksiyon yapıo sanrm levent mercanı alalm o zaman

Kaya Temel: Galatasaray’ın taş gibi bir stoper aldığını düşünüyorum, bana gelen bilgiler bu yönde. Cuesta'nın transferinden rahatsız olanlar var ama Okan Hoca, bu oyuncuyu istedi. Okan Buruk'tan habersiz bir şey yapılmadı.
gelen bilgiler üzerne düşünmek nasıl oluyor yav.

Ben hala olmayacağını düşünüyorum. Hiçbir Avrupa takımı oyuncusunu ederinin çok çok üzerinde bir teklif olmadığı sürece vermez şu anda. Giderler o Pina mıdır nedir, onu alırlar.

Özellikle ikincisi sorumlu olmadığında, lens tahtasına düşmeyi bırakmalıdır…
Lens sağ arkasının gitmesine izin vermek istemiyor... kalmak ya da kalmamak arzusunu yüksek sesle ilan etmek ikincisine kalmış.
Görüşmek üzere,

Bizim yönetimlerin tepkiyi düşürmek için yapılan bir haber mi acaba? Oyuncu gitmek istiyor o yüzden yapabileceğimiz bir yoktu hesabı.

Maç sonu ratinglere bakıyorum sallainin sadece başakşehir maçı 6.5 oynadığı her maç 7.0 ve üzeri

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lann bu stoper nereden çıktı?

1.78 adam bir de 8 m euro vermişiz :/

Bence beklenenden daha iyi bir transferi geçirmiş oluruz. Özellikle batshuayi morata değişikliği muazzam oldu. Orta sahaya lemina hamlesi ballı kaymak oldu. Ligin ilk yarısında en iyi çıkış yapan yerli oyuncu ahmet kutucuyu aldık.Bir cuesta soru işareti inşallah iyi çıkar. Transferlerin geç gelmesi dışında bir sorun görmüyorum.
Birde frankowsi, tamam olur iste.

3 aya serbestti, iyi sokmuş olsalar bari
2028'e kadar sözleşmesi var gözüküyor.

diğer taraftan ifbnin maddi olarak derdi yok giren çıkan belli değil zaten. sırf biz almayalım diye bile alabilirler.

he bir de maçlarına kalmış 2 gün, biz olunca oyuncuyu ayartıyor derler.

Frankievski: Bileklerimi kesseniz sarı-kırmızı akar..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

2028'e kadar sözleşmesi var gözüküyor.

diğer taraftan ifbnin maddi olarak derdi yok giren çıkan belli değil zaten. sırf biz almayalım diye bile alabilirler.

he bir de maçlarına kalmış 2 gün, biz olunca oyuncuyu ayartıyor derler.
Allah Allah ben yazın serbest biliyodum, hatta eleştiriyorlardı Alanyayı niye satmıyorlar diye, yanlış aklımda kalmış o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt