Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert e 10 milyon euro verdiysen polonya milli takım oyuncusuna 8 verip alacaksın..

Uzatıp taraftarı daha fazla germeden gidin alın artık

Frankowski, Lemina, Cuesta, Morata, Ahmed hepside hareketli oyuncu aslında iyi bir takım olduk gibi geliyor arada bir tek Cuesta'ya genel bir ısınamama var o da bonservisinden kaynaklı umarım hakkını verir.

Nelson gitmese Lemina veya Ahmet yazılırdı. Tam bir aymazlık

Katılmıyom. Herkesin fit ve formda olduğu senaryoda kanat beklere Frankowski ve Jakobs koyup Barış'ı ileri atarım şahsen
İleride nereye? Oshimen la çift forvet oynatırsınnen fazla? Ama çocuk kanattan ortaya geçince tüm özellikleri kayboluyor.

Polonyalı diyince aklıma geldi sene 91 daha 16 yaşındaydım Gbirliği ni deplasmanda 3-0 yenmiştik goller Kosecki Mami Tanju dan gelmişti 3. golden sonra Tanju çok iyi bir röveşeta yaptı ama kalecinin üstüne geldi arkamda bir adam hüngür hüngür ağladı keşke hiçbiri olmasaydı da bu olsaydı diye baya içten ağlamıştı hey gidi günler hey.

bu adam nelsson gibi dönemden gecmıs

2 sene iyi oynamıs samp olmus teklif falan gelmıs gitmek istemiş
Olm bak bana zorla araştırtacaksınız konuyu

TM bizim lig dışında kısmen güvenilirdir, bu adamın gördüğü max piyasa değeri 8 milyon euro, tarih aralık 2023, o günden beri düşüşte ve 5'e kadar düşmüş değeri

Bu süreçte yani 2024 yılında naptı diye baktığımızda tek başarısı Kolombiya'da Lucumi sakatlanınca oynamak, Mina da düşüşte olunca.

2023'te tepe değeri görmesini sağlayan da konferans ligi oynaması ki orada da başarılı değiller

Yerini kaptırdığı adam kim peki

bu, 1 temmuzda 2 milyon euroya aldıkları bir adam yani 2 milyon euroya adam alıp bunu kesmişler üstüne bunu da tarihte gördüğü en yüksek değere satmışlar

Bu adamın verilerini de araştırırım, tek tek dökerim ortaya ama yapmıyorum, ben nötr oldukça düşman edecek şeyler yazıp duruyorsunuz.

Gören de müthiş adam sanacak, menajerin tekinin hatipoğlu'na soktuğu bir kazık, tutar tutmaz da yazı turadan ibaret

Nelson gitmese Lemina veya Ahmet yazılırdı. Tam bir aymazlık
Gitmek isteyeni tutamıyorsun işte. Geçen sezon davinson kesilip oynatıldı bu çocuk. Ama yedek kalmak istemedi. Bence gönderilmesi Nelson için de hayırlı oldu. Zorla olmuyor bu işler.

İleride nereye? Oshimen la çift forvet oynatırsınnen fazla? Ama çocuk kanattan ortaya geçince tüm özellikleri kayboluyor.
Önceki sezon iki fener maçında da ortada birinde önde diğerinde second striker gibi oynamadı mı

Hangi maçta tüm özelliklerini kaybettiği kanısına vardınız sn uygun

Taffarel'in maç sayısı çok şaşırttı he

(Grigoryan Music - Digifunk şarkı)

Buna gore de en son cok iyi Turk kalecimiz Turgay Seren'di sanirim. Yasin Ozdenak nasildi bilmiyorum. Turgay Seren'i de bilmiyorum ama Milli Takim'da Berlin Panter'i lakabini almis ve Galatasaray efsanelerinden biri olarak anilan bir kaleci kotu degildir sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt