Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Sara serbest olmalı. Torreiranın g.tünü toplamayı bırakmalı. Kafasına göre takılmalı. Geride onun işini Lemina yapsın. O mertensin yerine hücuma destek versin. Mertens kulübeye şut.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de öyle düşündüm
Katılmıyom. Herkesin fit ve formda olduğu senaryoda kanat beklere Frankowski ve Jakobs koyup Barış'ı ileri atarım şahsenSistemsel olarak söylüyorum zaten. Bence de hücum oyuncusu ama kanatlarda sadece kanat bek oynayacaksa 1. İsim Barış tır.
yer yok nereye atıyon barışıKatılmıyom. Herkesin fit ve formda olduğu senaryoda kanat beklere Frankowski ve Jakobs koyup Barış'ı ileri atarım şahsen
İleride nereye? Oshimen la çift forvet oynatırsınnen fazla? Ama çocuk kanattan ortaya geçince tüm özellikleri kayboluyor.Katılmıyom. Herkesin fit ve formda olduğu senaryoda kanat beklere Frankowski ve Jakobs koyup Barış'ı ileri atarım şahsen
yer yok nereye atıyon barışı
Morata-Barış-Osimhenİleride nereye? Oshimen la çift forvet oynatırsınnen fazla? Ama çocuk kanattan ortaya geçince tüm özellikleri kayboluyor.
kutucuyu koyarım buraya daha net adamMorata-Barış-Osimhen
orta saha Lemina-Sara
Olm bak bana zorla araştırtacaksınız konuyubu adam nelsson gibi dönemden gecmıs
2 sene iyi oynamıs samp olmus teklif falan gelmıs gitmek istemiş
Nerde övüyorkendi taraftarı övüyor
bizimkiler gömüyor
Gitmek isteyeni tutamıyorsun işte. Geçen sezon davinson kesilip oynatıldı bu çocuk. Ama yedek kalmak istemedi. Bence gönderilmesi Nelson için de hayırlı oldu. Zorla olmuyor bu işler.Nelson gitmese Lemina veya Ahmet yazılırdı. Tam bir aymazlık
Önceki sezon iki fener maçında da ortada birinde önde diğerinde second striker gibi oynamadı mıİleride nereye? Oshimen la çift forvet oynatırsınnen fazla? Ama çocuk kanattan ortaya geçince tüm özellikleri kayboluyor.
Taffarel'in maç sayısı çok şaşırttı he
(Grigoryan Music - Digifunk şarkı)