Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok kötü yav...
Mevcut dönemde yönetim bir halt yapmadı zaten.haklılık payın var ama yanlış denklemlere de itiyor diye düşünüyorum.
elde kalan - ya da trasnfer olması beklenirken olamayan adamı bulsan eyvallahta, olmayacak adamlara hep +3 +5 bonservis kitlemece işleri oluyor gibi geliyor bana.
He dersinki "onu yönetim düşünecek, akıllı olup 1 hafta öncesinden bağlasın adamı" %100 haklı bir bakış.
örneğin ama bizimkilerin becerisi "avrupada kapansın , sonra menüde ne varsa yürüyelim" gibi duruyor . 1 kerede bitirelim vaktinde rahatlayalım mesela , TR içi trasnfer işleri kalsın o ek sürede.
kulüp bile adama davulcu muamelesi yapmış.çok kötü yav...
Kanun kısmını koymak için keman ve tumba zorlaması fazla
Cuesta için bir umut Orhan Ulucayı dinledim. Yahu adamcağız iyi bir yanını söylemek yorumlamak için çok zorlandım diyor. O anlattı ben üzüldüm, ben üzüldüm o anlattı.
Sezon başı bostayken alcaktik o is gectiVladimir coufal bu frankenwiyi top diye oynar savunma yönü sert oyunun iki yönünü de daha iyi oynayan yarı stoper ya kanat gibi bir adam
Frankenwi yerine coufal gelmeli 2 sene taş gibi oynar
Getirmek demeyelim kulüpten götürmek daha doğruAhlatçı herifin tek yaptığı son gün menajer önerisiyle Cuesta’yı getirmek.
Enfes ama gereksiz pahalıFermuarlı sırtta aslan güzel
formala logolar ve yaka siyah kalmamalıydı
Edit: Aslında kalmamış - yanlarından bakınca pumada sarı - bizim logoda kırmızı altlık var , ama ön plana çıkmamış pek.
biraz Wakanda-Forever diye bağırıyor forma
![]()
Galatasaray Puma Limited Edition Ceket 78287112
ÜRÜN HİKAYESİ: İçindeki aslanı ortaya çıkar. Galatasaray S.K. Özel Antrenman Ceketi ile başlama vuruşuna hazır ol. Sırtındaki ikonik aslan detayıyla dikkat çeken bu ceket, en yüksek performans için tasarlanan dryCELL teknolojisine sahiptir, böylece ısınma sırasında rahat edersin. Fermuarlı...www.gsstore.org
ultra pahalı ama ya - 4.5 k ne demek fermuarlı için
Şu Jelert'i birisi Türk mutfağına iyice alıştırsın Allah aşkına. Adam biraz kilo alsın.
Maç günü Lodos olsa savruluyor çocuk
Barış'ın da özel bir antrenörü mü ne vardı. Parası neyse verin ve onunla da çalışsın. Barış'ın yaşadığı fiziksel gelişimi Jelert'te de görebilirsek çok farklı bir oyuncuya kavuşabiliriz.
Madem elden çıkaramıyoruz ve şu performansıyla göndersek bile büyük zarar edeceğiz, elimizden geldiğince potansiyelini zorlamak gerekiyor.
Normalde ihtiyaç o profil biri zaten,sağ kanat beki aramak yerine sol kanat beki aramak daha ideal olur desem dayak yer miyim
barış, sallai gibi sağ ayaklı oyuncularımız var ama solak ve kanat beke uygun tek adam hücum yapamayan jakobs
yunus diyebilirsiniz ama bütün çizgiyi emanet edeceğimiz bir tempoya ve savunma bilgisine sahip değil yunus.
rezalet kötüFermuarlı sırtta aslan güzel
formala logolar ve yaka siyah kalmamalıydı
Edit: Aslında kalmamış - yanlarından bakınca pumada sarı - bizim logoda kırmızı altlık var , ama ön plana çıkmamış pek.
biraz Wakanda-Forever diye bağırıyor forma
![]()
Galatasaray Puma Limited Edition Ceket 78287112
ÜRÜN HİKAYESİ: İçindeki aslanı ortaya çıkar. Galatasaray S.K. Özel Antrenman Ceketi ile başlama vuruşuna hazır ol. Sırtındaki ikonik aslan detayıyla dikkat çeken bu ceket, en yüksek performans için tasarlanan dryCELL teknolojisine sahiptir, böylece ısınma sırasında rahat edersin. Fermuarlı...www.gsstore.org
ultra pahalı ama ya - 4.5 k ne demek fermuarlı için
Muslera kariyerinin en kötü sezonunu geçirmesine rağmen;
Eğer bu yönetim devam ederse Muslera'nın yerine getirecekleri kaleci konusunu düşününce tüylerim ürperiyor.
Gidip son gün Zapata ayarı bir kaleciyi 15 Milyon'a alma ihtimalleri çok yüksek.
Sezon başı bostayken alcaktik o is gecti
forma o kadar değilde (diğer siyah formayı tercih ederim mesela buna göre)rezalet kötü