Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medyaya göre ortamdaki nefes alan her kıza yazan baltazor gibi seri şekilde reddedilmekteyiz. En güzel kıza gidip tekte tavlayan Erden Timur'dan nerelere geldik.

Fermuarlı sırtta aslan güzel

formala logolar ve yaka siyah kalmamalıydı

Edit: Aslında kalmamış - yanlarından bakınca pumada sarı - bizim logoda kırmızı altlık var , ama ön plana çıkmamış pek.

biraz Wakanda-Forever diye bağırıyor forma

ultra pahalı ama ya - 4.5 k ne demek fermuarlı için

Son düzenleme:
haklılık payın var ama yanlış denklemlere de itiyor diye düşünüyorum.

elde kalan - ya da trasnfer olması beklenirken olamayan adamı bulsan eyvallahta, olmayacak adamlara hep +3 +5 bonservis kitlemece işleri oluyor gibi geliyor bana.

He dersinki "onu yönetim düşünecek, akıllı olup 1 hafta öncesinden bağlasın adamı" %100 haklı bir bakış.

örneğin ama bizimkilerin becerisi "avrupada kapansın , sonra menüde ne varsa yürüyelim" gibi duruyor . 1 kerede bitirelim vaktinde rahatlayalım mesela , TR içi trasnfer işleri kalsın o ek sürede.
Mevcut dönemde yönetim bir halt yapmadı zaten.

Lemina fedakarlık yaptı geldi, Ahmed desen öyle. Morata fırsatı çıktı Gardi bitirdi.

Ahlatçı herifin tek yaptığı son gün menajer önerisiyle Cuesta’yı getirmek.

70-75 m euro bonservis hakkı ne kadar kötü kullanılabilirse o kadar kötü kullandık yazdan bu yana, bu da yönetimin hatası tamamen.

İtibar da bırakmadılar herkesten red yiyerek.

Vladimir coufal bu frankenwiyi top diye oynar savunma yönü sert oyunun iki yönünü de daha iyi oynayan yarı stoper ya kanat gibi bir adam

Frankenwi yerine coufal gelmeli 2 sene taş gibi oynar

Cuesta için bir umut Orhan Ulucayı dinledim. Yahu adamcağız iyi bir yanını söylemek yorumlamak için çok zorlandım diyor. O anlattı ben üzüldüm, ben üzüldüm o anlattı.

Aynı şekilde bende bir umut Mustafa Demirtaş'ı dinledim. Adam kendini zorladı da zorladı fakat hız dışında diyecek pozitif bişey bulamadı. Bizde karşılıklı efkarlandık.

gsiyad a ne için teşekkür ettiniz be reziller?
limuzin mi kiralayamadınız?

Edit: Aslında kalmamış - yanlarından bakınca pumada sarı - bizim logoda kırmızı altlık var , ama ön plana çıkmamış pek.

Enfes ama gereksiz pahalı

Şu Jelert'i birisi Türk mutfağına iyice alıştırsın Allah aşkına. Adam biraz kilo alsın.
Maç günü Lodos olsa savruluyor çocuk
Barış'ın da özel bir antrenörü mü ne vardı. Parası neyse verin ve onunla da çalışsın. Barış'ın yaşadığı fiziksel gelişimi Jelert'te de görebilirsek çok farklı bir oyuncuya kavuşabiliriz.
Madem elden çıkaramıyoruz ve şu performansıyla göndersek bile büyük zarar edeceğiz, elimizden geldiğince potansiyelini zorlamak gerekiyor.

Haklısın. Jelert, Yusuf, Gürpüz ve Luş'ta bu kondisyonerlere emanet edilmeli. Bence bunu kulüp akıl edip karşılamalı. Hatta kulüp bu ekibi parası neyse verip bünyemize katmalı. Kaldı ki Barış'ın gelişimini görüpte bu arkadaşları işe almamak büyük bir işbilmezlik.

sağ kanat beki aramak yerine sol kanat beki aramak daha ideal olur desem dayak yer miyim
barış, sallai gibi sağ ayaklı oyuncularımız var ama solak ve kanat beke uygun tek adam hücum yapamayan jakobs
yunus diyebilirsiniz ama bütün çizgiyi emanet edeceğimiz bir tempoya ve savunma bilgisine sahip değil yunus.
Normalde ihtiyaç o profil biri zaten,
Ama başımızda iş bilmezler olduğu için çok normal bu hatalar.
Transfer dönemini iyi geçirdiğimizi söyleyen taraftar var yahu.Hemde çok fazla..Biz kime ne anlatıyoruz.
Dörtlüde Kanat forvet olsa anlarım ters ayak olayını..Ama üçlü kanat bekinde bu olmaz.

Medyadaki şu yorumculara ve taraftara bakıyorum..Böyle yönetimler çok normal geliyor bana.,

Ulan bir adam alacaksın hala utanmadan neyin pazarlığı..İyi olduğunu düşünüyorsan 5 değil yedide verirsin.Niye bu kadar uzatıyorsun.Alamadıkları adamlarda öyle üst düzey kaliteli adam değil..
Sene başında 20 milyonlar havada uçuşuyordu.Ne oldu şimdi üç kuruşun hesabını yapıyorlar.Bunlar hain ve yalancı.
Ama tepkiye bakıyorsun hiç yok.

rezalet kötü

Harbi videoda da yalandan gsyiad'a teşekkür etmişler lan utanmazlar o videonun maliyetini forumda bile toplardık sırf yalandan reklam olsun diye yapılmış.

Muslera kariyerinin en kötü sezonunu geçirmesine rağmen;

Eğer bu yönetim devam ederse Muslera'nın yerine getirecekleri kaleci konusunu düşününce tüylerim ürperiyor.

Gidip son gün Zapata ayarı bir kaleciyi 15 Milyon'a alma ihtimalleri çok yüksek.

Rahat ol renkdaş, Hatipoğlu Berke'ye and içirdi. Sene sonu yeminibillah etmiş gelmeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt