Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çapı o kadar işte yönetimin....Acayip maliyetlere transferi herkes yapar
Videoda Morata-Lemina-Pavlovic olacaktıkeşke sağ bek yerine lider bi stoper alsalar
o asksiyonlar bana bizde torreiranın ek-agresif boş deparlarını anımsattı ama daha geride olanı.
yok asla yav kötüleme anlamında demedim.Toreira konsantre olduğu dönem çok iyi toplar da çalıyordu hakkımı yemeyelim bu ara cidden çok formsuz
MusleraKaplan'ı bırakmıyorlar kiralık olarak sanırım bonservis istiyorlar Kaplan'da TR'ye dönmek istemiyor. Yunus Emre Konak'ı bilmiyorum ama bir yerli stopere daha ihtiyacımız var bu sistemde. Eren Elmalı vb yerli bek yerine stoperi tercih ederim şu an.
işte aslında Sallai'den onu bekliyorumda - veremedi /gösteremedi daha o performansı maalesef.Yedek kadroda Mertens ve Ahmed dışında skor yapacak 3. bir oyuncu göremiyorum.
o son cümlenin başlangıcı ne öyle Canişte aslında Sallai'den onu bekliyorumda - veremedi /gösteremedi daha o performansı maalesef.
halbuki tam BAY yedeği ve benzer işler yapabilir beklentim vardı.
birazda ama yerleşrek dar mesafede baskılı hücum edemediğimiz için kaynaklanıyor o kısırlık diye düşünüyorum.
kesinlikle bilerek değildir ama gif cuk olmuşo son cümlenin başlangıcı ne öyle Can
![]()
Batshuayi 5 gol 2 asistişte aslında Sallai'den onu bekliyorumda - veremedi /gösteremedi daha o performansı maalesef.
halbuki tam BAY yedeği ve benzer işler yapabilir beklentim vardı.
birazda ama yerleşrek dar mesafede baskılı hücum edemediğimiz için kaynaklanıyor o kısırlık diye düşünüyorum.
Ne ağlıyorlar yav daha 3-4 sezon önce Ligue 2 takılıyorlardı. Duyanda her sezon şampiyonluğa gidiyorlar zannederEkli dosyayı görüntüle 278998
lens taraftar bakışı.
"başkana saygım var
ama adam gibi çıkıp Frankowski ayrılışını açıklamalı
Will Still (hoca sanırım) ve bizlere zorluk çıkarıyor ve sezn başı hedeflere karşı gelmiş oluyor
ticari kısmı verdiği sözün önünde tutuyor - üzücü."