Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya da ilk senaryo kontenjan işini halledip öyle getirecekler - adam kadroya girmediğinde iş bitti , bizim tarafı halletmeye çalışıyorlarda olabilir.

fener tayfa oğuz aydın güzellemesi bastığına göre ilerleme var .

Cumartesi Pazar yine boş geçecek, transfer heyeti mi devlet memuru mu belli değil

Toreira konsantre olduğu dönem çok iyi toplar da çalıyordu hakkımı yemeyelim bu ara cidden çok formsuz
yok asla yav kötüleme anlamında demedim.

maç stresi haricinde forma giyen kimseyi ezici şekilde yorumlamam.

torreira ne zaman o hatayı yapsa ama arkasında Sara zorlanıyor ...halbuki tam tersi olması lazım , saradan seken adamı torreira tokatlaması lazım gibi düşündüğüm için öyle dedim.

Kaplan'ı bırakmıyorlar kiralık olarak sanırım bonservis istiyorlar Kaplan'da TR'ye dönmek istemiyor. Yunus Emre Konak'ı bilmiyorum ama bir yerli stopere daha ihtiyacımız var bu sistemde. Eren Elmalı vb yerli bek yerine stoperi tercih ederim şu an.
Muslera
Cuesta Sanchez Abdülkerim
Frankowski Torreira Sara Barış
Yunus
Osimhen Morata

Günay
Metehan Kaan Jakobs
Jelert Lemina Berkan Sallai
Kerem
Mertens Ahmed

Frankowski'yi getirebilirlerse ilk 11 ve yedekler muhtemelen böyle olacak.
Sakat ve ceza olmazsa stoper ve ön tarafa bir oyuncu hariç kadro tamam gibi görünüyor.
Metehan'ın seviyesi, Jakobs'un sakatlık problemleri sebebiyle Berkan stoperde süre alacak gibi duruyor.
Yedek kadroda Mertens ve Ahmed dışında skor yapacak 3. bir oyuncu göremiyorum.
Kulübeden oyuna girecek 5 oyuncudan sadece 2'si skor yapabilecek durumda.

Yedek kadroda Mertens ve Ahmed dışında skor yapacak 3. bir oyuncu göremiyorum.
işte aslında Sallai'den onu bekliyorumda - veremedi /gösteremedi daha o performansı maalesef.

halbuki tam BAY yedeği ve benzer işler yapabilir beklentim vardı.

birazda *
nopes.gif
* yerleşrek dar mesafede baskılı hücum edemediğimiz için kaynaklanıyor o kısırlık diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
işte aslında Sallai'den onu bekliyorumda - veremedi /gösteremedi daha o performansı maalesef.

birazda ama yerleşrek dar mesafede baskılı hücum edemediğimiz için kaynaklanıyor o kısırlık diye düşünüyorum.
o son cümlenin başlangıcı ne öyle Can

Oh My God Wow GIF

birazda ama yerleşrek dar mesafede baskılı hücum edemediğimiz için kaynaklanıyor o kısırlık diye düşünüyorum.
Batshuayi 5 gol 2 asist
Icardi 4 gol 1 asist
Kerem 2 gol 2 asist
Ziyech 1 asist

gitti.

Kalanlar;

Abdülkerim 2 gol 1 asist; Sanchez 2 gol; Kaan 2 asist; Metehan 1 asist; Jakobs 1 asist
Torreira 1 gol 4 asist; Sara 2 gol 6 asist; Kerem 1 asist; Berkan 1 asist
BAY 10 gol 1 asist; Yunus 6 gol 7 asist; Mertens 4 gol 10 asist; Sallai 1 gol
Osimhen 12 gol 4 asist

Yeni gelenler;

Ahmed 9 gol 7 asist; Morata 5 gol 1 asist; Frankowski 4 gol 2 asist; Lemina 1 gol 3 asist; Cuesta 1 gol

Tabela yapma becerisi olan bir hücum oyuncusu daha almakta fayda var.

Ekli dosyayı görüntüle 278998

lens taraftar bakışı.

"başkana saygım var

ama adam gibi çıkıp Frankowski ayrılışını açıklamalı

Will Still (hoca sanırım) ve bizlere zorluk çıkarıyor ve sezn başı hedeflere karşı gelmiş oluyor

ticari kısmı verdiği sözün önünde tutuyor - üzücü."
Ne ağlıyorlar yav daha 3-4 sezon önce Ligue 2 takılıyorlardı. Duyanda her sezon şampiyonluğa gidiyorlar zanneder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt