Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson tutulup Cuesta'ya 8 vereceğine zamanında Frankovski'ye teklif götürsek alırdık hem de şu an alamadığımız fiyattan daha ucuza.

Pavlovic Danso elit stoper diye diye en son 8 milyona yedek stoper aldılar. Hala ne sol bek var, ne sağ bek.
Nelsson icin bende aynisini düsünüyordum ama onu hoca istemedi kesin. Nelsson kesinlikle oynatmak istedigi sisteme uymuyor. Adam orta sahaya kadar pres oynatmak istiyor. Bencede daha elzem sag bek transferiydi.

cuesta nasil cikacak cok merak ediyorum.
yarin maci izleyegim sanirim.
insallah oynar.

Menajer mevzusuna örnek vereyim

Alanla anlaşılmıştı, Pato ile de protokol imzalanacaktı

Yetki verilen menajer bir söylemiyle kavga çıkardı iş patladı

Her menajerle çalışılmaz bu hep böyledir, doğru kontağı bulursan alırsın oyuncuyu

Ya bu ev alırken bile böyledir, ev 10 emlakçıya verilir birisi ana yetkilidir bazen ikisi, diğer 8e gidersen hem daha pahalı olur hem ikinci planda olursun, o 2 üzerinden gitmen gerekir işi bitirmek için.

Bu yönetimin yasattigi rezillikler ve Erden Timur‘a yapilan hainlik cezasiz kalmayacak

O yüzden sampiyonlugu verecegimizi düsünüyorum

Bunlar da sene sonu tekme tokat kovulacak

Skraniere 5 kuruş daha fazla vermeyin diyen dursun Cuestaya nasıl onay verdi ? Cuesta iyi oynasın diye dua ediyodur hatip

Bu forumda Erden Timur savunan 5 kişi falandık bir dönem

Madem GSlisin niye kaçıyon heaaa diyodu forumun yüzde doksanı

Bunlar böyle zaten iş işten geçtikten sonra anlıyolar her şeyi. Napalım işte GSlilere rağmen GS için çabalamağa devam
Yav adam sanki keyfinden gitti. Sözde kendi taraftarı içinden geçti hala da sallayanlar var.

bize çakılan mesajlar 20şer 30ar like alıyordu ali bu forumda!

vallah kinim diri!
Ağabey biz burada Vecino hususunda kitlesel bir histeri varken durun dedik iyi topçu en azından falan ama çok bonservis ya da uzun sözleşme yanlış olur dedik. Bak postum duruyor:

Sn. hocamızın Vecino'yu istemesi doğal çünkü Vecino'yu izleyenler bilir ki Vecino iyi bir oyuncudur. Elbette Ndombele farklı seviye ama ya tutarsa tarafı da var o transferin. Ayrıca Vecino'yu almak demek Torreira'ya bir şey olduğunda daha az sıkıntı çekmek demekti

Şimdi ne hikmetse Cuesta diye bi işportacıya milyonlar saçılmasın, Jelert diye bi sporculuk hüviyetinden uzak gence €20m bağlanmasın dedik diye Vecino yangını yapıp kulübe Ndombele kitleyen taraftarlardan biri olduk!!! Bunlar işledikleri günahları sonra bize yansıtıyolar aynı Fbli bilmem ne evlatları gibi!! Valla kanıma dokunuyor

Eraya ben de üzüldüm

Herif %100 gs idi

Kaybettigimiz maclarda ilaclarla ayakta duruyordu

Biz klube yok geniş kadro sıkıntı dedik, nelsonn ile bats gitti morata ile ne olduğu belli olmayann stoper geldi? Orta sahayı taraftar zorla aldırdı onuda listeye yazmadılar:) ne yaşadık biz anlamadım şimdi? Sayı olarak yine sıkıntı var bir tek kutucuyla olmaz vala ben bek dışında birde kanat bekliyordum yav baya iyimsermişim..

Galatasaray, George Gardi aracılığıyla Juanlı için Sevilla'ya 9+2 milyon Euro'luk üçüncü teklifini yaptı.

Sevilla henüz kesin bir yanıt vermedi ve bu teklifi değerlendirmek için süre istedi. Önceki iki teklifin aksine, bu teklif doğrudan reddedilmedi.

Sevilla, Galatasaray’a bu transferi kabul edip etmeyeceklerini 9 Şubat Pazar günü saat 21.00'de Barcelona ile oynayacakları maçın ardından bildireceklerini iletti. (@Estadio_ED)

Yarin aksama kadar Juanlu Sanchez nobeti, baska alternatif kalmadi galiba.

Galatasaray, George Gardi aracılığıyla Juanlı için Sevilla'ya 9+2 milyon Euro'luk üçüncü teklifini yaptı.

Sevilla henüz kesin bir yanıt vermedi ve bu teklifi değerlendirmek için süre istedi. Önceki iki teklifin aksine, bu teklif doğrudan reddedilmedi.

Sevilla, Galatasaray’a bu transferi kabul edip etmeyeceklerini 9 Şubat Pazar günü saat 21.00'de Barcelona ile oynayacakları maçın ardından bildireceklerini iletti. (@Estadio_ED)
juanluuuuuuuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt