Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.226
- 25.605
- 2.598
@Eray Emeklier olmadan forumun tadı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson icin bende aynisini düsünüyordum ama onu hoca istemedi kesin. Nelsson kesinlikle oynatmak istedigi sisteme uymuyor. Adam orta sahaya kadar pres oynatmak istiyor. Bencede daha elzem sag bek transferiydi.Nelsson tutulup Cuesta'ya 8 vereceğine zamanında Frankovski'ye teklif götürsek alırdık hem de şu an alamadığımız fiyattan daha ucuza.
Pavlovic Danso elit stoper diye diye en son 8 milyona yedek stoper aldılar. Hala ne sol bek var, ne sağ bek.
eray duzgun adamdi ceza mi almis@Eray Emeklier olmadan forumun tadı yok
Yav adam sanki keyfinden gitti. Sözde kendi taraftarı içinden geçti hala da sallayanlar var.Bu forumda Erden Timur savunan 5 kişi falandık bir dönem
Madem GSlisin niye kaçıyon heaaa diyodu forumun yüzde doksanı
Bunlar böyle zaten iş işten geçtikten sonra anlıyolar her şeyi. Napalım işte GSlilere rağmen GS için çabalamağa devam
Ağabey biz burada Vecino hususunda kitlesel bir histeri varken durun dedik iyi topçu en azından falan ama çok bonservis ya da uzun sözleşme yanlış olur dedik. Bak postum duruyor:bize çakılan mesajlar 20şer 30ar like alıyordu ali bu forumda!
vallah kinim diri!
Sn. hocamızın Vecino'yu istemesi doğal çünkü Vecino'yu izleyenler bilir ki Vecino iyi bir oyuncudur. Elbette Ndombele farklı seviye ama ya tutarsa tarafı da var o transferin. Ayrıca Vecino'yu almak demek Torreira'ya bir şey olduğunda daha az sıkıntı çekmek demekti
Evet ustad 6 ay bide, üstüne kuzenide nasiplenmis onuda banlamis kero admineray duzgun adamdi ceza mi almis
niye kiEvet ustad 6 ay bide, üstüne kuzenide nasiplenmis onuda banlamis kero admin
O da doğruLan bırakkkk
Sen 'herkes eleştirilmeli' ayağı yaptın aylarca unutmadık
@Hayri Cund
@Osman SEDEN
@Mete Temiz
Başka da vardır silah arkadaşımız ama unutmuşuzdur affola
ETci olacaksan amasız fakatsız ETci olacaksın
Şahıslar demişkenO da doğru
Benim için şahıslar değil sistem önemlidir
Gs>erden
Acaba diyorum erdeni "haklı" yere eleştirirkenbenim saygım falan yok rtaş
bilale anlatır gibi anlattık bu zatlara ama dinlemediler
kullanışlı aparat olmak istediler. ET de ham yapıldı o süreçte
juanluuuuuuuuuuGalatasaray, George Gardi aracılığıyla Juanlı için Sevilla'ya 9+2 milyon Euro'luk üçüncü teklifini yaptı.
Sevilla henüz kesin bir yanıt vermedi ve bu teklifi değerlendirmek için süre istedi. Önceki iki teklifin aksine, bu teklif doğrudan reddedilmedi.
Sevilla, Galatasaray’a bu transferi kabul edip etmeyeceklerini 9 Şubat Pazar günü saat 21.00'de Barcelona ile oynayacakları maçın ardından bildireceklerini iletti. (@Estadio_ED)