- 22 Ağustos 2010
- 32.850
- 37.656
- 3.033
sıralamak için düşünürken harcayacağım ATP (adenozin tri fosfat)'ye yazık.@Veli Baltacı
Şunları praymlarına göre bi sıralasana
Kötüden iyiye
Adnan sezgin-levent nazifoğlu-mehmet özbek-ibo hatip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıralamak için düşünürken harcayacağım ATP (adenozin tri fosfat)'ye yazık.@Veli Baltacı
Şunları praymlarına göre bi sıralasana
Kötüden iyiye
Adnan sezgin-levent nazifoğlu-mehmet özbek-ibo hatip
Net teklif neydi acaba bilen var mı ? Basında yazıldığı gibi 20 lere çıktığımızı sanmıyorum. Allah bilir bunlar 10+2 vs teklif vermistir adamlar da yolu göstermiştir.Yalan degildi sonucta Mika ve Pavlovic icin ciddi teklif goturduk ama adamlar salmadi, zaten oyuncular da gelmek istemedi. Genc ve istikbali acik bir oyuncu olsaydi vereceklerdi kisaca.
Tarihimiz boyunca gördüğüm en sevilmeyen yönetici bu hatipdir galiba. Yöneticisinden taraftarına muhabirinden çaycısına kadar. Koca camiada tek seven kişi Dursun başkan.
Nitelik de berbatBen de stoper daha öncelikli diyorum. Nicelik yok stoperde 3'lü için.
BenDun kim demisti unuttum ama eger Juanlu transferi olursa Okan uyuyamaz geceleri demisti;
Ekli dosyayı görüntüle 279098
Mika icin cikmistik ama Lyon vermedi.Net teklif neydi acaba bilen var mı ? Basında yazıldığı gibi 20 lere çıktığımızı sanmıyorum. Allah bilir bunlar 10+2 vs teklif vermistir adamlar da yolu göstermiştir.
Kendi kazandırdığı parayı harcayan, en kötü günde dimdik taraftarın karşısına çıkıp konsolide edebilen, karşıdaki şerefsizlere kendisiyle dört kuldan uğraşmalarına rağmen tek başına racon kesebilen Erden Timur’dan sonra bana 750k ceza verdiler Acun’a niye yok diyen Hatipoğlu’na.
Yazık Galatasaraya
Asagi yukari 30 milyon euro butce hazirlamislardi bu donem icin.O senaryo stoper ve bek kiralık hücuma para gömmeydi. Şimdi hücum kiralık stoper ve olursa beke para gömmüş olacağız aslında. Juanlu'ya 12 verip alırsak misal toplam 20 milyon harcamış oluyoruz ki bunun içinde Ahmed yok.
20 yasındakı cocugun nasıl bu kadar macı oluyor? altyapıda oynadıgı macları da koymuslar bi anlamı yok bunun.Dun kim demisti unuttum ama eger Juanlu transferi olursa Okan uyuyamaz geceleri demisti;
Ekli dosyayı görüntüle 279098
ET başkan adayı olmaz bence kolay kolay, destekleyeni çok ama öne çıkmasından rahatsız kitle de çok. Herkes listesine alır ama çatı aday olacak bir figür de kalmadı camiada.Erden Timur dışında kurtuluşumuz yok. Diğer gruplar Dursundan kat kat kötü. Eşref gibiler gelirse tamamen anadolu takımı zihniyetine gireriz. Eldeki her şeyi satıp pilav günü yaparlar.