Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gelmek isteyen, takiminin macina gitmeyen adami bitiremedik.

Juanlu'yu nasil ikna edecekler allah askina yav, konustuk daha onceden bunu, 8 vermisiz demisti ispanyol haber sitesi- sevilla 20 m cikis bedeline yakin teklifo ciddiye alacaklar falan diyordu.

Tivitlerdeki meblag bile sanmiyorum ok desinler, hadi onlar ok dedi- cocugu la lilgadan bizim copluge cekmeye nasil ikna edecegiz?

Muazzam supriz olur bana o transfer- olursa da gardi sayesinde olur. Ama ben sahsen dusuk ihtimal goruyorum
Bence hedef aslında o direkt oranın direnci kırılsın diye tüm bunlar.

Ben mesela transfer durumlariyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum sadece İnternette okuduklarim var o kadar kimseden bilgi de almıyorum.Cok net soyluyorumki cago denilen herif de benden fazlasını bilmiyordur net söylüyorum bunu

normal bir lig, normal bir rekabet olsa,

gs'ın mevcut kadrosu dahi ligin bayağı üzerinde zaten. fb'in de oyunu malum. ligin 3-4 haftaya bitmesi lazım normalde.

ancak karşıda, stallone'in zafere kaçış filmindeki rakip takımın kollandığı gibi kollanan bir rakip olunca, her sene 100 puan toplamak lazım geliyor malesef.

Bence hedef aslında o direkt oranın direnci kırılsın diye tüm bunlar.
Yok be abi oyle bir calsima strateji kapasitesi olamaz bunlarda. Su aksam zor tuttum 60 satur kufur yazip sildim yani hatipoglu aciklamalarini okudukca..

Neyse sunun surasinda 2 gun var, yarin da mac var. Haftaicide divan kurulu geliyor.sonra az maci

Kaos dolu bir hafta olma ihtimali var.

Tek ihtimal Gardi iste.

Gerci benim hala kafam mantigim basmiyor takimiyla maca gitmeyen kadro disi kalan adam nasil bitmez diye de..bizdeki boey bayern isinede benzeyebilir ihtimalide var(ufak agrilar vardi transfer oncesi hani - 17 yerine 30a gitmisti)

Diego Carlos’u görür görmez bu adamda tam sakatlanacak futbolcu tipi var demiştim

Sakatlanıyorlar. 4 tanesi sakat şu an yanılmıyorsam. Oosterwolde, Becao, Djiku, Carlos...
skriniar ve çağlar gözüküyor şu an sağlam stoperleri. şok oldum. yusuf akçiçek bile sakat gözüküyor.

ingiltere'den gelen adam da sakatlanmış. mart ortası diyor geri dönüşüne.

bu skriniar da sakatlığıa meyilli adam ha.

Madem görüsmelerimiz devam ediyor ne diye aciklama yapilir hemde beyaz tvye?

İki temsilci arasında patates olacaz gibi geliyor.

Burhan Can Terzi: "Temsilciler arasında da bir rekabet var. Sağ bek operasyonunda Frankowski ve Juanlu tarafını tamamen Abdullah Kavukçu ve ona yakın iki menajer yürütüyor."

hocanın lemina'yı istemediği ve oynatmayacağı geyiği nereden çıktı?

somut bir arguman var mı yoksa histeri mi yine? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt