Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.405
- 3.124
- 2.118
3-5-2 oynayacağız kanat bek gelecek inş hücumcu kanada gerek yok
Kenara hücum oyuncusu koyarsan 3-5-2 olur o taktik. Bek koyarsan 5-3-2 olur ve takım üretemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-5-2 oynayacağız kanat bek gelecek inş hücumcu kanada gerek yok
Bence hedef aslında o direkt oranın direnci kırılsın diye tüm bunlar.Bize gelmek isteyen, takiminin macina gitmeyen adami bitiremedik.
Juanlu'yu nasil ikna edecekler allah askina yav, konustuk daha onceden bunu, 8 vermisiz demisti ispanyol haber sitesi- sevilla 20 m cikis bedeline yakin teklifo ciddiye alacaklar falan diyordu.
Tivitlerdeki meblag bile sanmiyorum ok desinler, hadi onlar ok dedi- cocugu la lilgadan bizim copluge cekmeye nasil ikna edecegiz?
Muazzam supriz olur bana o transfer- olursa da gardi sayesinde olur. Ama ben sahsen dusuk ihtimal goruyorum
Doğru adamın ciğeri söndüydü.nagatomo heralde![]()
Yok be abi oyle bir calsima strateji kapasitesi olamaz bunlarda. Su aksam zor tuttum 60 satur kufur yazip sildim yani hatipoglu aciklamalarini okudukca..Bence hedef aslında o direkt oranın direnci kırılsın diye tüm bunlar.
bir anda oynayacağızBen bir anda 3lu sistemi oynayacagimizi sanmiyorum bu arada
Tranfer doneminden sonra okan hoca neyi ne yapacak onu gormek gerek- farkli seyler seviyor
Cago saglam kaynak rtasBen mesela transfer durumlariyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum sadece İnternette okuduklarim var o kadar kimseden bilgi de almıyorum.Cok net soyluyorumki cago denilen herif de benden fazlasını bilmiyordur net söylüyorum bunu
lan bu fener neredeyse 500 m yüro para harcadı, o kadar stoper aldı, hala neden stoperi yok?
tamam barış sallai yunus jelert jakobs falan oynayacak zatenKenara hücum oyuncusu koyarsan 3-5-2 olur o taktik. Bek koyarsan 5-3-2 olur ve takım üretemez.
Ulan şaka Maka kaç senedir bek sorununu halledemedik.
futbolu çözmüşsün kerataKenara hücum oyuncusu koyarsan 3-5-2 olur o taktik. Bek koyarsan 5-3-2 olur ve takım üretemez.
skriniar ve çağlar gözüküyor şu an sağlam stoperleri. şok oldum. yusuf akçiçek bile sakat gözüküyor.Sakatlanıyorlar. 4 tanesi sakat şu an yanılmıyorsam. Oosterwolde, Becao, Djiku, Carlos...
tamam barış sallai yunus jelert jakobs falan oynayacak zaten
2 defansif adam aynı anda oynamaz