Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip cueasta'ya okadar para vereceğinize bu adamda paraya kıysaydınız. Her topçudan bonservis dönüşü olmak zorunda değil. Al 3-4 sezon fayda versin zaten o paranın hakkını vermiş oluyor
Cuesta transferinin altında bir şeyler yatıyor ama hadi hayırlısı...

adama laf etmiyorum tabii ki - hatta ayıbın önde gideni saklı saklı getirmek , herif sorduğunda ne cevap verdiler mesla sakin sakin gidiyoruz diye.

ya da frankowskide olursa trasnfer , mecburen başka görüşme yapmadıkları için karşı taraf ne istedilerse vermek zorunda kaldılar.

mevcut başkan ve yönetim, özellikle transferden sorumlu kişiler, bu işten derhal el çektirilmeli. buna katılmayan yoktur herhalde.

fakat satılabilir oyuncumuz yok demek bence yanlış.

barış, yunus, sara, zaniolo ve nelsson'dan gelecek opsiyon bedelleri, sanchez, hatta beğenilmeyen jelert, yusuf demir ve cuesta dahil, para getirebilecek oyuncular bence.

sallai ve jakobs, yıllık kazançları sebebiyle elden çıkarılması zor olan oyuncular olarak gözüküyor.

bu eren elmalı işi olacak gibi. ts mustafa eskihellaç'ı aldı o bölgeye.

Frankowski ve karısının hesaplarına çökmüş bizimkiler - her fotoda spamlenmiş

Mac sonu hocamiz: “Frankowski cok iyiyse lens niye 4 yildir sampiyon olamiyor”
1-2 yerde dinlerken duydum

karısı modellik işi falan yaptığı için adam avrupada kariyer yerine Chicago'ya trasnfer oluyor falan filan.

piyasaya çıkmamış oluyor gibi bir şey aslında yüksek bonservisli olabileceği dönemde.

Sağ bek sol bek mevkilerini artık kullanmayacağız üçlüye geçtik

Mertens gibi adamın yerine devre arası birini bulamazsın. Ahmet Morata Yunus ve Yusuf var onlarla idare edersin artık
Mertens yerine gayette adam bulunur. O zaman show yapmayacaklardi. Bilmem şu kadar bütçe ayrıldı diye. Beklere gelirsek, Okan hoca bir bakmışsın tekrar 4 luye dönüş yaparak kaani sağ beke mahkum edebilir.

Fikstüre baktım da çok berbat bir fikstür var rakip hakemle ittiriliyor puan kaybetmesi zor biz de aksine hakemide yenmek zorundayız ve zor deplasmanlar rizeyide yenip fener maçında puan farkını 9 puana çıkarmaktan başka çare yok aksi halde tutunamayabiliriz

Mertens muadili biri alınmasını isteyen çok da mevcut durumda pek doğru olmazdı zaten. Oraya sıradan bir futbolcu almanın mantığı yok; direkt kalite biri de ağır külfetli olur ve bu yönetim böyle bir hamle yapmamalı.

Üçlüye geçildiğinde kadrodaki en delici adam olan Yunus için ideal mevki orası; Ahmed ve Yusuf tan da öncelikli diğer seçenek, orta sahaya takviye yapılmışken Sara düşünülecektir. Yunus ve Sara' dan daha iyi forvet arkası oyuncu olarak kimi kaça alabileceklerini umuyordunuz ki?..

Bu herifi son hafta bize hayatta bırakmazlar. Bizimle adı çıkan en iyi sağ bek bu bir senedir. Ama imkansız son hafta gelmesi.

Bunu getiren yöneticinin soyadını formaya yazarım o derece imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt