Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E dedigime geliyoruz iste Yunus baris formdan düsünce anca 2-3 oyuncumuz daha üstün diyebiliriz. Onlarin alternatif de daha cok. Son 2-3 seneye göre ilk defa bu kadar denklediler, kadromuz cok zayifladi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Renkdas dediğine söyle gelmiyoruz 11 leri bizim seviyemizde değil ama kadromuz çok kısıtlı kaldı bence seninde anlatmak istediğin sakat ve form düşüklüğü gibi bir durumlarda geniş kadromuzun yetersiz kaldığı gerçeği zaten bunu uzun zamandır yazıyoruz katilmadigim konu ise fb nin kadrosunun ilk 11 inin şampiyon olacak seviyede olmadığı.Mesela Rize maçında desteklenmeselerdi geçen hafta iddiaları bitiyordu.Kadrolari bize göre çok daha yaşlı olduğunu düşünüyorum.

Fb nin kadro bizden daha genis ama kesinlikle ilk 11 i bizim seviyemizde değil.
Rezil kepaze bi takım. Alanyaya mahküm oynuyorlar. Bizim takım böyle oynasa yerin dibine sokar sokar çıkarırız. Normal şartlarda Rams parkta fark bekliyorum ben. Herhangi bir anadolu takımından bile çok kötüler

Rezil kepaze bi takım. Alanyaya mahküm oynuyorlar. Bizim takım böyle oynasa yerin dibine sokar sokar çıkarırız. Normal şartlarda Rams parkta fark bekliyorum ben. Herhangi bir anadolu takımından bile çok kötüler

Mourinho real madridide böyle oynatiyordu sakin sakin aliyorlar maci iste. Biz goller aticaz sov yapicaz diye diken üstündeyiz sacma sapan goller yiyoruz hep

O dönemki form durumlarına bakarsak yenmemiz doğal olan bir maçtı

Canavar bir Osi, müko bir Mertens, çılgın bir Yunus

Daha saymaya gerek yok

O takım oynasa o üç maçta da ezer geçerdi zaten, o günden sonra savunma özellikle günden güne eridi
kasımpaşa ile hemen fb'yi 1-3 yendikten sonraki hafta berabere kalmadık mı yaw? sadece 7 gün vardı iki maç arasında...

Ben takımımı zaten ağlayarak ya da penaltiyla menatiyla ayakta kalkmasını kabul etmiyorum herkese karşı oyununu kabul ettiren Galatasaray olarak görmek istiyorum.

ben çıkmadım. :d
yaw sonuçta aynı oyuncular, yüksek form durumu. onu demek istedim. başka bir zaman diliminde oynanmadı ki maç...
O gün 3-0 öne geçsek bile çok kötü oynadık, bulduğumuz gol oldu, ikinci yarı pozisyonumuz bile yoktu, zaten 3 kaleyi bulan şutla bitti maç

Takımın dengesi bozuldu biraz bir de Jelert isimli herif vardı, Davinson da yoktu yani aynı kadro da değil, Torreira da yoktu

Franki de yüksek ihtimal iptal ve %90 kapattık transferi.

O gün 3-0 öne geçsek bile çok kötü oynadık, bulduğumuz gol oldu, ikinci yarı pozisyonumuz bile yoktu, zaten 3 kaleyi bulan şutla bitti maç

Takımın dengesi bozuldu biraz bir de Jelert isimli herif vardı, Davinson da yoktu yani aynı kadro da değil
konu nereden buraya geldi unuttum da, demek istediğim; mat olarak bir şekilde sonuca bakarsak, kköy galibiyeti ile o 3 saçmalık beraberliği tölare etmiş olmuşuz.

yani fb'ye kköy'de 1-0 yenilmek gayet doğal olurdu ne olursa olsun değil mi? bunun dışındaki 20 maçın 20sini kazanmış olsaydık da yine 6 puan önde olacaktık. o zaman kimse bir şey demezdi.

yani puan kaybının kronolojisi çok önemli.

aslında iki durumda da fark 6 puan ama biri daha motive edici, diğeri daha moral bozucu görünüyor. onu vurgulamak istedim. (burada bitiriyorum) :d

Fırsat mirsat ayağına iyi oyaladilar taraftarı adam gibi çıkıp transferi kapadık bile diyemiyorlar.

Hoca birazdan transfer olmasa da kadromuz yeterli der zıvanadan çıkarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt