Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanırdık illaki de oyun olarak heh bi 5 tane atıyoruz gibi oynamıyoduk yine

Dizilim falan fecaatti maestro yarıyodu yine tek başına ortayı
Buladar eksikle harbiden tam mahalle maci gibi dizilmistik ama iste 5 eksik vardi sonucta

Ilk 15-20dk dedigin gibiydi ama 20den sonra posyonlara girmeye baslamistik. Yani en gec 35de 2 olurdu sonra iyice rahatlardi takim

gecen sezon istanbulsporda aynı haltı yedi ts macında

onlarda birilerinin istegi ile büyükekşi gitsin istedikleri adam gelsin diye yaptı

küme düşmeleri garantiydi

şimdi medya üzerinden hafta boyu gazı verip rize'de hakemle üzerimize saldıracaklar.
aleyhimize bir karar olduğunda da geçen haftanın karşılığı diye anlatılacak. hatta belki de bahsedilmeyecek bile
bizim takım sağlam durursa bu işin sonunu getiririz yine de
fakat hala transfere ihtiyaç var
takım iyi oynamıyor.

tv' lere bakarsanız biz suçluyuz, o yüzden bundan sonraki ilk maçta doğrayacaklar bizi, o yüzden adam gibi top oynamalıyız

Ligden çekilelim. Bok çukurunda şampiyon olsunlar.

Buladar eksikle harbiden tam mahalle maci gibi dizilmistik ama iste 5 eksik vardi sonucta

Ilk 15-20dk dedigin gibiydi ama 20den sonra posyonlara girmeye baslamistik. Yani en gec 35de 2 olurdu sonra iyice rahatlardi takim

Reiz bak şöyle olması lazım

Ads 11 kişi 6 pasa gömülmeli biz de sağdan sola top çevirerek 10 kişi açık yakalamaya çalışmalıydık böyle olmalıydı

Takım çok kopuk sete oturamıyosun hiçbir şekilde

Reiz bak şöyle olması lazım

Ads 11 kişi 6 pasa gömülmeli biz de sağdan sola top çevirerek 10 kişi açık yakalamaya çalışmalıydık böyle olmalıydı

Takım çok kopuk sete oturamıyosun hiçbir şekilde
Katiliyorum samoṣ, ama biraz daha oynansa o duruma gelecekti diyorum bende

fbnin acıklamaya bak

tff istifa demıyor hala :D

ulan madem penaltı haksız neden tff istifa demıyorsunuz

Bu sezon 5. yildizi takip bir sure Turk futbolundan uzaklasmak sagligimiz icin en dogrusu olabilir belki, herkes bir takim secsin Avrupa'dan 1 sezon orada takilsin mesela.
Aynısını söyledim az önce. Keyif değil abi ızdırap oldu. Ömrümüzden gidiyor. Yeter yav valla bıktık şampiyon olsunlar da bi rahatlasın ortalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt