Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Kurdukları film tersden girdi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle de salak bir camia işte.Kurdukları film tersden girdi![]()
Mactan sonra taraftara el sallarsa oyle deriz yoksa gecmis olsun.Veda maçı
Kurdukları film tersden girdi![]()
Walker'da veda eder gibiydi o da olmadı bu veda etse yine inanmam.Mactan sonra taraftara el sallarsa oyle deriz yoksa gecmis olsun.

Bak bu olay için bile yönetim bir aksiyon almalı. Gerekirse tek tek çocukları için gelen aileler tespit edilip, kupa maçı olur yada lig maçı için ücretsiz stada davet edilmeli.Hadi evet bir hafta maçı izleyelim diye bekledik cogumuz da üzüldük ama stada gitmek için son paralarini çocuklarını mutlu etmek için harcayan anneler ve babalar ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum
İnanılmaz gerginim gerçekten
Uretemezsin tabi baris olacakta kuvvetiyle birseyler yapacak Yunus olacak ki formunda olacak ki birseyler yapacak onun disinda mertens zaten uzun suredir faydasizStoper ve bek aşıkları mutlu mu ? Hücumda üretemiyoruz.
bize bişey olmaz kiÇok fena tufaya geldik yav hala kendime gelemedim
Erden Timur'un bir cisim yaklaşıyor sözü her hafta daha da netlik kazanıyor
tivitterda olmasının getirdiği görevi yapıyorSami yen haber tarih yazıyor Twitter'da
Genelde sonradan giriyordu taraftara veda maçı demek kiJuanlu 11'de
Ahahahaaha
adam görüyor abicim bizimkiler gibi günlük bakmıyor ki olan bitene...Çok fena tufaya geldik yav hala kendime gelemedim
Erden Timur'un bir cisim yaklaşıyor sözü her hafta daha da netlik kazanıyor
Daha bu hafta mustafa denen topçuları kendini balıklama yere attı bu şereflilerinKücük sikeciye bak hele. Sereften bahsediyor. Taylana yapilan penalti verilmeyince serefleri nerdeymis?