Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi evet bir hafta maçı izleyelim diye bekledik cogumuz da üzüldük ama stada gitmek için son paralarini çocuklarını mutlu etmek için harcayan anneler ve babalar ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum

İnanılmaz gerginim gerçekten
Bak bu olay için bile yönetim bir aksiyon almalı. Gerekirse tek tek çocukları için gelen aileler tespit edilip, kupa maçı olur yada lig maçı için ücretsiz stada davet edilmeli.

Stoper ve bek aşıkları mutlu mu ? Hücumda üretemiyoruz.
Uretemezsin tabi baris olacakta kuvvetiyle birseyler yapacak Yunus olacak ki formunda olacak ki birseyler yapacak onun disinda mertens zaten uzun suredir faydasiz

Kimle neyle ureteceksin Onde baski yedinmi vur ileri sisir gitsin futboluna doner mertens yerine veya kanada bir adam lazimdi

Sami yen haber tarih yazıyor Twitter'da
tivitterda olmasının getirdiği görevi yapıyor

burda helal olsun derim...bu hesaplar yönetim bunlarla uğraşmasın diye var zaten . taraftarın kinini emsin diye var.

toksik ortam işini bunlara bırakacaksın en güzeli.

Kücük sikeciye bak hele. Sereften bahsediyor. Taylana yapilan penalti verilmeyince serefleri nerdeymis?

Çok fena tufaya geldik yav hala kendime gelemedim

Erden Timur'un bir cisim yaklaşıyor sözü her hafta daha da netlik kazanıyor
adam görüyor abicim bizimkiler gibi günlük bakmıyor ki olan bitene...

"YOK ARTIK" diyebileceğin HER DETAYI işliyorlar - tüm mesaileri bu .

Sarı kartları temizledik, 2 sarı kartlı olan oyuncular sınıra gelmediler, oyuncular yorulmadı sakatlık olmadı, Alkmaar maçında da cezalı oyuncular var onlar Rize maçına kadar iyice dinlenmiş gidecekler şu an akıllardaki tek soru transferler ne durumda.
math-calculator.gif

Sami yenin derdi etkileşim alıp mamalanmaktı di mi, düne kadar yarınız bunu söylüyordunuz

Aranızdan bir kişi var mı onun gibi çıkıp herkese posta koyabilecek? Burdan olmasına gerek yok medyada var mı?

Koyim transfere, hak savunan sadece bu çocuk var, sahip çıkın biraz

Takıma ve Hocaya eleştirileri sezon sonuna erteleyelim. Bu oç organizma ile mücadeleye yoğunlaşalım. Ahlatçı vs ile mücadele ise devam etmeli..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt