Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.288
- 101.502
- 5.238
bu ne yaw
Emre ye katılıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne yaw
İşte o beka sorunu zengin çipinin amacı tam olarak bu. İnsanları birbirine düşürmek. Milli güvenlik sorunu resmenaz önce mahallenin bakkalda arkadaşla oturuyoruz, kendisi de koyu gs'li maçtan sonra kanalları felan dinliyoruz işte.
içeri 2 tane lavuk girdi birinin manitasıda var yanlarında, fblilermiş..
bi tanesi sordu ki bizim emirhana da sigara alalım mı felan,, diğer lavuk yok ya "bilmemne" çocuğuna alma dedi.
sonra bizim bakkal arkadaşta şakasına niye dedi ya çocuğa da alın felan yaptı,, o küfür eden lavukta yok abi gsli o ya dedi.
bizimkide bende gsliyim nolmuş diye gırgıra vuruyor hala sonra bu lavuğun manitası çıktı ben fb kongre üyesiyim de şu maçtan sonra hala konuşuyorsunuz falan alakasız saçma sapan şeyler..
bide diyor ki 80'lerde 90'larda neler olduğunu çok iyi biliyorum - halbuki 25 yaşında felan - muhabbetine işi pisliğe vurunca daha susamadım bu 3 dallamayı da yaka paça kovup gönderdik.
sözüm şu ki bu işler böyle devam ederse millet birbirini kıracak,, kendi arkadaşları sırf gsli diye arkasından bilmemne çocuğu diyecek kadar karaktersiz namussuz bir güruha dönmüş bunlar.
Noluyor yav
az önce mahallenin bakkalda arkadaşla oturuyoruz, kendisi de koyu gs'li maçtan sonra kanalları felan dinliyoruz işte.
bi tanesi sordu ki bizim emirhana da sigara alalım mı felan,, diğer lavuk yok ya "bilmemne" çocuğuna alma dedi.
sonra bizim bakkal arkadaşta şakasına niye dedi ya çocuğa da alın felan yaptı,, o küfür eden lavukta yok abi gsli o ya dedi.
bizimkide bende gsliyim nolmuş diye gırgıra vuruyor hala sonra bu lavuğun manitası çıktı ben fb kongre üyesiyim de şu maçtan sonra hala konuşuyorsunuz falan alakasız saçma sapan şeyler..
bide diyor ki 80'lerde 90'larda neler olduğunu çok iyi biliyorum - halbuki 25 yaşında felan - muhabbetine işi pisliğe vurunca daha susamadım bu 3 dallamayı da yaka paça kovup gönderdik.
sözüm şu ki bu işler böyle devam ederse millet birbirini kıracak,, kendi arkadaşları sırf gsli diye arkasından bilmemne çocuğu diyecek kadar karaktersiz namussuz bir güruha dönmüş bunlar.
forumda çoğu kişinin aksine Yönetim fenere laf yetiştirmemesi gerek diyorum - bazısıda sevmiyordur o bakış açımı muhtmelen, saygım var (ben kendim küfür kıyamet mesela herkes gibiyim)Düşünsene bu ortamdan kaçıyorsun, içerdekiler dışardakilerden daha çok yıpratıyor çünkü seni. Buna rağmen şuanki yönetimden bile hakimsin her şeye ve olacakları tv de söylüyorsun. Bir kaç hafta geçmeden her hafta görüyoruz ki plan tıkır tıkır işliyor.
Bizimkiler biliyorsa ve bunları engelleyemiyorsa zaten bitmişiz, yok bilmiyorlarsa ayrı bitmişiz.
Benim en çok çekindiğim nokta da bu, en çok da bu yüzden çok sıkıldım bu futbol ortamından. Sürekli kaos, gerginlik. Hayatlarında yüzyüze söyleyemeyecekleri lafları sosyal medyadan birbirlerine edenler, dava açsan nolur açma diye yalvaracak insanlar çoğu.az önce mahallenin bakkalda arkadaşla oturuyoruz, kendisi de koyu gs'li maçtan sonra kanalları felan dinliyoruz işte.
bu ne yaw

Yapmazlar yav onu ama oyle bir şey oldugunu gorursem kahkaha attırırderbide skor 2 farklı olduğu an takımı sahadan çekeceklerine eminim.
Cikmamalari bizim icin daha iyi, şampiyonluğumuz garantilenmiş olur.Rize macini gecersek bunlar bizim maca cikamayabilir, benden söylemesi. Bugün hazirligini yaptilar.
Yenilirlerse fark 9a çıkacak lig resmen olmasa da bitecekolm bu fener bu kafadan devam ederse derbideki hakeme para verip bize olmayan penaltı mı verdirecek mesela ?
yeni taktik bu mu ?
Arkada ciddi bir emek var ama, şu an fenomen olan hesapların bazılarını da o yönetti geçmişte. Neyse burada vurgulamak istediğim medyadaki güçlü figürler dahi bu kadar cesur değil, fenerbahçe kaç kere benzerini yapmayı denedi, başarılı olamadılar, her zaman kişilere sahip çıkılması taraftarıyım.%100 hak veriyorum da onun kadar sesimizi duyuramiyoruz ki agabey. Bizim erişim gücümüz GSC de GİF paylaşmak dışında bir yere yetmiyor
3 puanları silinir fark 12 olur tertemiz senaryoYenilirlerse fark 9a çıkacak lig resmen olmasa da bitecek
Yenik durumda olurlarsa hatalı bir karar verildiğinde bunlarda maçtan çekilecek başka ihtimal yok
olm bu fener bu kafadan devam ederse derbideki hakeme para verip bize olmayan penaltı mı verdirecek mesela ?
yeni taktik bu mu ?
bu ne yaw
bağdat caddesinde yaşıyorum ben ... en güzel u-mur-sa-ma-mak ...kendileri fantazi dünyasına girip , orda bile başlarına yıkılıyor..az önce mahallenin bakkalda arkadaşla oturuyoruz, kendisi de koyu gs'li maçtan sonra kanalları felan dinliyoruz işte.
Öyle bir şey yaşanmaması için Alanya epey uğraş verdi zatenAsil soru da şu:
febe bugün puan kaybetseydi neler olacaktı? Çok ama çok merak ettiğim bir soru gerçekten