Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bak burda bile adam ne fener diyor (bu programın neredeyse tamamında da böyle bu) ne bilmemne diyor ne onlar diyor ...karşısındaki 3 fenerlide tıpıııl tıpııış dinliyor güzel güzel...birisi hatta içten içe deliriyrodurda açık vermedi...hatta babasına saygı duyulunca pamuk gibi oldu.

pırlanta gibi adam valla
Dursun başkan sene sonu ben iptal beyler deyip bayrağı devretse keşke

sosyal medyada örgütlenmişler, twitter'da da hashtag açmışlar. gördünüz mü?

sarı kırmızı hırsız kıyafetli bir karikatür, sırtında çuval, içinde kupalar şeklinde. uefa'yı etiketlemeler falan.

fbli ve bjkliler. tek tip tornadan yine organize olmuşlar. binlerce tweet.

youtube kanallarında konuşulanlar. ana akım medya programlarında konuşulanlar...

bilmiyorum bir inancınız var mı ama...

bu yaptıkları organize yalanın hiçbir inanç ve vicdan sisteminde affı yok. yine dönüp dolaşıp kendilerini bulacaktır şüphesiz.

göz göre göre yalan söyleyerek insanların emeğine çamur atıyorlar.

kendi başarısızlıklarını, gs'ın başarılarına çamur atarak örtmeye ve gs'ı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

bunların gözü dönmüş yaw.

bu işin sonu hiç de iyiye gitmiyor.

Batuhan haklı. başımızda yönetim yok ki, bu yapılanmayı hem mahkemeye verip hem de uefa'ya şikayet etmemiz lazım

Dursun başkan sene sonu ben iptal beyler deyip bayrağı devretse keşke
gönül isterki görsün o yolu, ama kendisi mahfetti kulüp içine soktuğu profillerle ...önce o temizlik yapılmalı

floryaya çökmek üzereyken hayatta yapmaz

ama ortalarda görünmemesi enteresan hiç - hele hele ortalık böyleyken (gerçi bak ali koçta öğrendi o taktiği - asla çıkmıyor ortaya bu sene )

sağlıksal bir şey değildir inşallahta..

sanki ideali Erden Timur + Eşref + Florya için Adnan polat triosu ...ama nasıl bir araya gelirler en ufak fikrim yok.

Teklif yapip ama henuz alamadimiz sag beki izleyelim :

Yazık bu soğukta maça gidenler adına ayrıca üzüldüm. İnsanların futbol izleme zevkini bile çalıyorlar bir de ülke futbolunun imajını kötüledi diye cezalar falan veriliyor yöneticilerimize.

Lig ironinin dibine vurmaya başladı.

Teklif yapip ama henuz alamadimiz sag beki izleyelim :

Bu çocuk bugün kariyer maçını çıkarmazsa gelin beni yatırın arkadaslar

Ömer hareketlendi bakalım nasıl bir kolpa geliyor şu an kolpaya bile ihtiyacımız var. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt