Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Bu daha gençti dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7:44 te ayakta idim kahvemleKaç saat uyudun
Bunlar böyle kudurduğuna göre en iyi topçularından biri demek kiLensin taraftar yorumlarını okumak lazım![]()
21 yaşında o çocuk dahaBu daha gençti dimi
Kaç saat uyudun diyorum 7:44 te ayaktaydım diyorsun kaçta uyuduğunu nereden bileyim soruma cevap alamadım maalesef ben gidiyorum7:44 te ayakta idim kahvemle
Rakip Barça ama. Normal21 yaşında o çocuk daha
ama dün barça maçında beğendiğimi söyleyemem
yatırım kafaında doğru - performans olarak ? olurdu
frank ı cözmüs poldi agabey
Gecen konusuldu
Primei daha iyi bi forvet yoktu bizde drogba falan fasafiso bu adamin yaninda
Morata, Icardi'nin yokluguna nokta atisi, 3'lu duzen cift forvete donuse sebebiyet, mukemmele yakin sozlesme 10/10Maliyet, yaş, performans, kalite bütün faktörlerin ortalamasını alıp puanlayacak olursam:
Morata:9
Ahmet:8
Cuesta:5
Lemina:8
Frankowski:7
Ortalama 7.4lük ortalama üstü bir transfer sezonu geçirdik bence
02:11-02:15 te foruma iy igeceler diledimKaç saat uyudun diyorum 7:44 te ayaktaydım diyorsun kaçta uyuduğunu nereden bileyim soruma cevap alamadım maalesef ben gidiyorum
Bence sol bek değil de sol stoper olur bence.Burhan Can Terzi:''Son 1,5 günde yerli sol bek hamlesi gelebilir.''
Sıkıntı yaratır tabii ki. Yazın da 10 numara kaleci ve forvete takviye gelecektir. Sürpriz ayrılıklar olacaktır. Zaniolo ve Köhn 'den toplam 20 m Euro gelir bekleniyor. Çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum maaşları ödeyebilsinler yeterRenktaşlar Günaydın,
2022-23 sezonundan itibaren yapılan transferleri inceledim. 5 milyon euro üstü verdiğimiz bonservisleri genellikle eşit taksitlerle 3, 4 veya 5 sezona yaymışız. Tek tek kap bildirimleri incelediğim de 2025-26 sezonunda 22.1 milyon euro, 2026-27 sezonunda 20.6 milyon euro, 2027-28 sezonunda 6.4 milyon euro olmak üzere toplamda 49.1 milyon euro ödememiz var gibi. Üstelik ismail jacops, frankovski, morata bonservislerini alırsak bu rakam daha da artacak. Tabii bu hesaplama bu seneki ödememizi yaptığımız varsayımına dayanarak bu şekilde oluşuyor. Sizce bu durum ilerleyen sezonlarda transferde bizim için büyük handikap yaratır mı?