Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar Günaydın,
2022-23 sezonundan itibaren yapılan transferleri inceledim. 5 milyon euro üstü verdiğimiz bonservisleri genellikle eşit taksitlerle 3, 4 veya 5 sezona yaymışız. Tek tek kap bildirimleri incelediğim de 2025-26 sezonunda 22.1 milyon euro, 2026-27 sezonunda 20.6 milyon euro, 2027-28 sezonunda 6.4 milyon euro olmak üzere toplamda 49.1 milyon euro ödememiz var gibi. Üstelik ismail jacops, frankovski, morata bonservislerini alırsak bu rakam daha da artacak. Tabii bu hesaplama bu seneki ödememizi yaptığımız varsayımına dayanarak bu şekilde oluşuyor. Sizce bu durum ilerleyen sezonlarda transferde bizim için büyük handikap yaratır mı?

Frankowski için Icardi lige yetişemeyeceği için askıya aldığımızı varsayarsak, Yusuf yerine de bir stoper daha olmaz mı acaba, genç ?

Salim Manav belki yarın bi hamle daha olur diyo yerli olarak, Btc yayınında

Maliyet, yaş, performans, kalite bütün faktörlerin ortalamasını alıp puanlayacak olursam:
Morata:9
Ahmet:8
Cuesta:5
Lemina:8
Frankowski:7

Ortalama 7.4lük ortalama üstü bir transfer sezonu geçirdik bence
Morata, Icardi'nin yokluguna nokta atisi, 3'lu duzen cift forvete donuse sebebiyet, mukemmele yakin sozlesme 10/10

Ahmed, ligin acik ara en formda yerlisi, uygun maliyet, aidiyet, potansiyel 10/10

Cuesta, ? 30 dk izledik. Bonservisi handikap, isim handikap idi ilk basta. Ama hissiyatim min 8/10 olacak gibi.

Lemina, sudan ucuz, aidiyet, kac yildir beklenilen 6 numara, ugruna forma ald8gim, canini yedigim 10/10

Frankowski, en formda haliyle geliyor, yasi handikap, maliyet yandim anam denecek kadar degil, Boey'in boslugunu cok rahat dolduracak gibi 10/10

Tüm bunlarin ustune Zaha, Ziyech'ten minimum zararla cikilmasi ve en babasi yandim anam kontratli Bats'tan para kazanip cikmak 10/10.

Cidden tarihin en iyi transfer donemi olmaya aday. Emegi gecenlerden ben raziyim.

Kaç saat uyudun diyorum 7:44 te ayaktaydım diyorsun kaçta uyuduğunu nereden bileyim soruma cevap alamadım maalesef ben gidiyorum
02:11-02:15 te foruma iy igeceler diledim

02:20 de WC + diş fırçalamadan sonra yatay poizsyındaydım

02:30 - 07:30 - 5 saat

Ozan kabak ne durumda 3lü sisteme dönmüşken iyi olabilir

Renktaşlar Günaydın,
2022-23 sezonundan itibaren yapılan transferleri inceledim. 5 milyon euro üstü verdiğimiz bonservisleri genellikle eşit taksitlerle 3, 4 veya 5 sezona yaymışız. Tek tek kap bildirimleri incelediğim de 2025-26 sezonunda 22.1 milyon euro, 2026-27 sezonunda 20.6 milyon euro, 2027-28 sezonunda 6.4 milyon euro olmak üzere toplamda 49.1 milyon euro ödememiz var gibi. Üstelik ismail jacops, frankovski, morata bonservislerini alırsak bu rakam daha da artacak. Tabii bu hesaplama bu seneki ödememizi yaptığımız varsayımına dayanarak bu şekilde oluşuyor. Sizce bu durum ilerleyen sezonlarda transferde bizim için büyük handikap yaratır mı?
Sıkıntı yaratır tabii ki. Yazın da 10 numara kaleci ve forvete takviye gelecektir. Sürpriz ayrılıklar olacaktır. Zaniolo ve Köhn 'den toplam 20 m Euro gelir bekleniyor. Çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum maaşları ödeyebilsinler yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt