Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1739179553170.webp

Frankowskinin fiyatını, yaşını sorgulamam şu saatten sonra. 3-5-2 oynayacaksan şarttı böyle bir oyuncu. Bir Frankowski almadık diye şampiyonluk gitmesin.

Jelert ile sol tarafıda yedekliyoruz. Gayet alternatifli ve eli ayağı düzgün kadro oldu. Yorgunluk ve rotasyon sıkıntısı (Allah sakatlık vermesin) devreden çıktı. Top teknik ekipte. Bu oe oluşuma karşı top tüfek ne varsa savaşa artık...
Lemina-Morata-Frank-Kutucu-Cuesta ciddi anlamda güçlendik şimdi Galatasaray düşmanlarını üst üste koyma vakti...

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

valla normalde sorsalar kim takar ligi öncelik avrupa olmali derdim, frankowskide leminada avrupada olmamasi umrumda degil bu saatden sonra. lig hic olmadigi kadar daha önemli bu sene sampiyonluk!

Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Şampiyon olunca taraftar olarak biz içlerinden geçiyoruz zaten dostum. Şampiyon olalım..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

gecen hafta kirmizi alan ghezzal bu hafta oynamis, simdi bu rizenin 2:1 öndeyken kirmizisi bosamiydi yani acuuuuuun my friend 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt