Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.980
- 39.339
- 3.993
Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2026 seçimi için dersen kabulDeselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
" yeter artık sarı forma yapın" GİfiHırsından formayı böyle yiyecek bir transfer yapabildik sonunda şükür :
Ekli dosyayı görüntüle 279321
Şampiyon olunca taraftar olarak biz içlerinden geçiyoruz zaten dostum. Şampiyon olalım..Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
İstemem, şikeciler umurumda değil.Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Yunusu lecistırdaki gibi 8,5 denemeliyiz.ynuus kanat değil bence merkezde oynamalı.
defoları var ama en azından daha çok opisyonu oluyor geniş alan anlamında.