Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d.carlos'u da beğeniyorum ben hocam, kronik gibi gözüküyor ama sakatlık yaşamazsa bizde oynardı bence. onun dışında dediğin gibi talisca bizim oyun formatımıza çok uyan biri değil, pres ve oyunun içinde kalma olgusu yok ancak büyük maçları çözebilecek, inanılmaz iyi sol ayağı olan bir oyuncu. özelllikle anadolu maçlarında fener bol bol faydalanır, çok maç çözer hatta bizim maçta muslera'nın formunu düşününce olay saçma bir yere gidebilir.

Abdulkerim Bardakçı'dan fazlası değil bence.

Bizim harcamaya çalışıp beğenmediğimizi 32 yaşında 11-12 bonservis gömerek aldılar bana göre.

Hızlanması da çok geriye gitmiş sakatlığı sonrası. Eskiden hem çevik hem de ikili mücadelede genelde kazanan tarzda biriydi.

Bardakçı'da 30 sonrası biraz geriledi benzer şekilde. Bu bir de üzerine 1 yıl oynamamışı öyle düşün.

Takımı yaşlandırdık ve ciddi maliyet altına girdik madem bu paralar vardı transferin başında çok kolay şekilde transferler yapabilirdik, can sıkıcı kısım bu.
Teknik olarak bakacak olursak 3 iyi 2 tartışmalı adam aldık, bunları kimin yerine aldığınızda önemli; 4-5 yabancıdan sıfır verim alıyorduk haliyle kadro ister istemez 1 level yukarı çıkmış oldu.
Artık top Okan hocada.

Okan'ın Lemina'ya çok şans vereceğini düşünmüyorum.

Torreira- Sara ikilisinden vazgeçmez o. Lemina hamle oyuncusu olacak yada 3'lü de stoper falan deneyecek.

Sara'yı Mertens yerine koyup Lemina'yı ortaya atsa en azından bir maç görsek çok iyi olabilirdi. Mesela bjk deplasmanında bir denese ama nerede...

ziyech ve batsuayi gitti

yeni transferlerde maliyet bakımından kötü olsada takıma katkı verecek

iyi bi trans dönemi geçirdik

ziyech ve batsuayi gitti

Senelik kontrat olarak

Ziyech + Bats'ın 8-9 milyonluk yükü en azından 4-5 oyuncuya maaş olarak gitti diyebiliriz.

Bons'lar maalesef çok ucuz olmadı.

Frankowski=5.5
Cuesta=4.5
Ahmet=5

şeklinde olabilirdi.

maas
ziyech ve batsuayi gitti

Bu kisim çok önemli.

Cuesta ve Ahmed'in maaşları bence makul seviyede. Bunların maaşı Nelsson seviyesinde asagi yukarı.

Ziyech ve Bats'dan çıkarak yerlerine ayni maas klasmanında Lemina ve Morata eklendi.

Maas konusunda ekstra'dan bir tek Frankowski girdi maas bütçesine.

O kadar eksige ragmen +1 adamlık ekstra maas yüklendi toplam futbolcu maaşlarına.

Buna ben okeyim. Ne kadar sövsek de yönetime bu konuda yasananlar pozitif bir gelişim.

Whatsapptan bi bilgi geldi az önce frankowski net olarak bitmiş
20:30 civarı tr’ye inmesi bekleniyormus
1739186069746.gif

Takımı yaşlandırdık ve ciddi maliyet altına girdik madem bu paralar vardı transferin başında çok kolay şekilde transferler yapabilirdik, can sıkıcı kısım bu.
Teknik olarak bakacak olursak 3 iyi 2 tartışmalı adam aldık, bunları kimin yerine aldığınızda önemli; 4-5 yabancıdan sıfır verim alıyorduk haliyle kadro ister istemez 1 level yukarı çıkmış oldu.
Artık top Okan hocada.
türkiye ligin'de genç kadroyla başarılı olabilmek, özellikle şu ortamda ciddi zor maalesef. fener ciddi düzeyde kadro kurdu ve yaptığı transferlerin hepsi "olgunlaşmış" transferler. bizim de yarım dönem için yapabileceğimiz en doğru şey buydu aslında çünkü bu yılki şampiyonluk = beşinci yıldız, doğrudan şampiyonlar ligi bileti, psikolojik üstünlüğün tamamen bize geçmesi ve dirençlerinin kırılması anlamına gelecek.

öte yandan 25 yaşındaki morata 80 milyon, 25 yaşındaki lemina 20 milyon ederdi zaten. büyük oranda başarılı transfer dönemi geçirdik, yönetime bu noktada bir eleştiri getirmem. morata da, lemina da, kutucu da yaptıkları ve isimlerine göre ortalama maliyetli transferlerdi. bi tek cuesta konusunda eleştiri gelebilir sanırım. yaptığımız stratejinin şu anki ortamda en doğrusu olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt