Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kopenhag - Club Brugge - Nordsjaelland gibi takımlar 5-6 milyon euroya 4-5 tane oyuncu alıyolar her Transfer Dönemi'nde.Bu oyunculardan 1 tanesi bile iyi çıksa iyi kâr elde ediyolar.Club Brugge 4 milyon eıroya aldığı Ordonez'i yazın 20-30 milyon euroya satmayı düşündüğünden yerine 1 milyon euroluk 1 oyuncu almış.Ve O'nu da yaza kadar hazırlayacaklar..
Muradım bizde 11 lik Jelert alıp yaza kadar hazırlayıp 111 e satmayı planlıyorduk tıpkı Brugge gibi 👀😍

Boşuna hayal kurmayın Okan, Torreira-Sara ikilisinden vazgeçmez. Lemina hamle oyuncusu olacak. Keşke beni yanıltsa ama hiç ihtimal vermiyorum.

Baba Lemina Torreira , Sara Torreira dan çok daha iyi olacak. Bu yüzden Sara yı öne almalıyız ve serbest oynatmalıyız

Yunus’u bence kadrolardan bu kadar kolay silmeyin ve vazgecmeyin

Lider olmamizda katkilari fazla olan ve bjk/young boys maclarindan sonra sezonu kurtaran oyuncular yunus ve osimhen
Ligin ilk yarının mvp'si Yunus zaten bunu kimse inkar edemez ama Kayseri maçından beri top oynamıyor bir de sakatlandı. 3'lü sistemde kendisi sadece forvet arkası oynayabileceğinden genel kadrolara yazılmıyor. Hoca bence 4'lüye devam edecek o zaman zaten süre bulacaktır.

Boşuna hayal kurmayın Okan, Torreira-Sara ikilisinden vazgeçmez. Lemina hamle oyuncusu olacak. Keşke beni yanıltsa ama hiç ihtimal vermiyorum.
Umarım bu saçmalığı yapmaz çünkü mertensi dinlendirmemiz lazım hoca hem diyor oyuncular yorgun hem dinlendirmiyor, umarım kafasına dank eder ve bazı maçlar torreira lemina yapıp sarayi on tarafa atar ki ben hala sara dan yüzde 50 faydalandigimizi düşünüyorum bu adam müthiş sutor ama şu konumda faydalanamiyoruz

GjbTAftXQAAjwsq

Baba Lemina Torreira , Sara Torreira dan çok daha iyi olacak. Bu yüzden Sara yı öne almalıyız ve serbest oynatmalıyız
Ben zaten başından beri söylüyorum özellikle Avrupa maçlarında bu net şekilde görüldü. Skoru almamıza rağmen orta sahayı tutamadığımızdan şu an fazladan 2 maç oynayacağız. Rezillik ama hoca inat biraz bence dediğiniz gibi Sara'yı öne atmayacak.

Okan hocama helal olsun karakterli adam ya dün maçtan sonraki açıklamaları falan kalbi cok temiz hocanın

Kenetlenmek demek işini doğru düzgün yapmayıp şahsi menfaat peşinde koşan Gs yönetimine destek vermek anlamına gelmiyor. Taraftar zaten elinden geleni yapıyor.

Frankowski 1995 (Yeni transferimiz)
Abdülkerim 1994 (Takimin nüfuzlu oyuncularindan biri)
Kaan 1994 (Takimin kaptanlarindan)
Icardi 1993 (Takimin tartismasiz lideri)
Lemina 1993 (Orta sahada 1.alternatif oyuncumuz)
Morata 1992 (Ispanya MT banko forveti)
Günay 1991 (Yedek kaleci)

Kerem 1993
Mertens 1987
Muslera 1986

-> Yaz döneminde Muslera, Kerem ve Mertens'in yerine genc oyuncular transfer etmemizde fayda var. Yas ortalamasini dengede tutabilmek adina daha fazla acilmamaliyiz. 6-7 tane tecrübeli oyuncu yeter de artar bile. Suan elimizdekilerin yeni Frankowski haric hepsi de merkezde oynayan oyuncular zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt