- 23 Aralık 2008
- 65.201
- 63.031
- 5.103
devre arası transferlerinden çok memnunum hatta yazın yaptıklarımızdan bile çok güzelller
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun. Bunun yaşattığı acı derindir kesin.ilk sevgilimsin diyen manitin gittigimiz dönercide 30 cmlik zurnaya tek attigini görmem gibi nöbet
yemin ediyorum helal olsun. Basına tek isim sızmadı. Ne yabancı medya ne de yerli medyaya. Adam gelecek için kadro kuruyor. Transfer olayı budur oyuncunun iyi yada kötü çıkmasından bağımsız.
Ne oyuncu ile yan yana gelip şov yapan sportif aş yetkilisi var ne de Pr yapmak için gazeteciye bilgi veren yönetici.
Biz kimi transfer ettiğimizi 15 yaşında ki bir çocuktan öğreniyoruz.
Helal olsun valla ne diyeyim
Przemyslaw nasil okunuyor acaba sabahtan beri bunu düsünüyorum
Neden salak saçma msjlar atıp terbiyesizleşiyorsun. Fikrimi beyan ettim ve Galatasaray'ın da bu yoldan uzaklaşmamasını istiyorum. Ne alakası var yalamakla? Bunu mu anladın bu postda.guzel yaliyorsun
Önce seni feshederiz daha iyiİcardinin sözlesme fesh haberi hala gelmedi mi
Neden salak saçma msjlar atıp terbiyesizleşiyorsun. Fikrimi beyan ettim ve Galatasaray'ın da bu yoldan uzaklaşmamasını istiyorum. Ne alakası var yalamakla? Bunu mu anladın bu postda.
Allah cc razı olsun ya gözüm bozulduydu
Z harfi nereye kaybolduPremiyisılav Fırankovski
Koçtaş'a rakip geliyormuşBauhaus kim lan
sabahtan beri bayan frankowskayı düşünüyorsunPrzemyslaw nasil okunuyor acaba sabahtan beri bunu düsünüyorum
defoltjke oven hic birine gormek istemiyorum ve blokluyorum
hadi ikile
Bu neyemin ediyorum helal olsun. Basına tek isim sızmadı. Ne yabancı medya ne de yerli medyaya. Adam gelecek için kadro kuruyor. Transfer olayı budur oyuncunun iyi yada kötü çıkmasından bağımsız.
Ne oyuncu ile yan yana gelip şov yapan sportif aş yetkilisi var ne de Pr yapmak için gazeteciye bilgi veren yönetici.
Biz kimi transfer ettiğimizi 15 yaşında ki bir çocuktan öğreniyoruz.
Helal olsun valla ne diyeyim
İtiraf et sen de inceledinsabahtan beri bayan frankowskayı düşünüyorsun
istifa ediyorumÖnce seni feshederiz daha iyi
Selametle.istifa ediyorum
İnceleme sonucumu yazarken konuya kilit vurdularİtiraf et sen de inceledin