- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.142
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya UEFA da kanat kalmıyor elde.
Topu tüfeği sadece lige mi vereceğiz.
Yusuf gider o zaman kiralık.
Performans icin asla laf etmem ama performansben de boyle oyuncusunu hemen cop eden taraftar istemiyorum mesela
yunus sakat sakat oynadi performansi da dusmus olabilir
kerem 20'ye satilabilecekken bu sekilde hic edildi gitti.
Üstadım fb maçına bir kadro yap tartışalım biraz kafa ptlatalım
Menajer degistirmis pasam son maclarda hircin saldirgan umursamaz kafa sozlemede belli15-20 bandında bir teklife nereye giderse gitsin derim Kerem gibi yunusta yetenek var ama kafa yok
Üstadım fb maçına bir kadro yap tartışalım biraz kafa ptlatalım
Hariç tabi yav kimin ne kazandığını belirleyemezler ki.işte burda merak ettiğim takımların o günkü stad gelirleri marketing gelirleri dahil mi hariç mi acaba
Bunun avrupa ligi görseli var mi üstad
Sirachani geri cagiralim hocamYabancı alamıyorsak yerli transfer yapalım 2-3 tane
Bunun avrupa ligi görseli var mi üstad
Ligde simdiye kadar 36 dakika sans bulan Yusuf Demir 14. yabanci olarak kalacaksa bu ne kadar dogru olabilir?
Sezon basinda yapilan planlama ve transfer hatalarindan dolayi UEFA listesinde kaldi diye bu oyuncu simdi gönderilmeyecekse gelisimi iyice sekteye ugrayacak. Mac oynamadan nasil gelisecek?
Sezonu kapatmis Icardi'yi listede tutmanin ayrica hic bir mantigi yok
Bjk belesten 10m almis günüm kötü gececek
Yönetimde olsam şöyle bir video hazırlardım. Inanın şu videoda olan pozisyonlardan çok daha fazla var. Muhtemelen 10 dakikalık bir video bile çıkar kolayca.
O aldıkları tüm para Musrati'nin zorunlu opsiyona gittik çok üzülme tekte yediler.Bjk belesten 10m almis günüm kötü gececek