Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de boyle oyuncusunu hemen cop eden taraftar istemiyorum mesela
yunus sakat sakat oynadi performansi da dusmus olabilir

kerem 20'ye satilabilecekken bu sekilde hic edildi gitti.
Performans icin asla laf etmem ama performans
tam menajer degisikligine ve sozlesme ye denk geliyorsa 2 milyon eurolar geciyorsa ozaman kusura bakmasin yunus surda 10 mac iyi oynamistir

Hic baris alper icin boyle birsey duyduk mu ?
Yunustan fazla hakediyor
Benim isyanim sadece bu menajerlere bel baglayip klube laf soyleyen adamlaradir

Jelerti sol bek gibi düşünelim sağa çekip içe katederek etkili olacak gibi duruyor sağ bek Polonyalıya emanet

15-20 bandında bir teklife nereye giderse gitsin derim Kerem gibi yunusta yetenek var ama kafa yok
Menajer degistirmis pasam son maclarda hircin saldirgan umursamaz kafa sozlemede belli
tamam para herkese lazim hem fikirimde
Sezonu tamamla sampiyon olalim sonra otur sozlesme konus bunlari ciddi anlamiyorum menajerlerin oyununa geliyorlar

Geniş rotasyon ne güzelmiş.

Torreira cezalı olsa hop Lemina, Morata veya Osimhen'den biri cezalı olsa hop Ahmed, Frank cezalı olsa hop Sallai, Yunus cezalı olsa hop Mertens onlar yetmiyor Jakobs, Berkan, Jelert, Kaan filanda var.

Halen 1-2 eksik var ama ideale yaklaştık umarım Cuesta'da beklentileri karşılarsa müthiş olacak.

işte burda merak ettiğim takımların o günkü stad gelirleri marketing gelirleri dahil mi hariç mi acaba
Hariç tabi yav kimin ne kazandığını belirleyemezler ki.
Böyle bir listeyi çıkaramazsın öyle bir db yok.

Alperin tablosunda gelir kalemleri yazıyor. + stadyum gelirleridir.

Edit:
Öyle bir durumda Arsenal interden az kazanmış olamaz yani.

İkisi de aynı puanda bitirmiş ligi

Bunun avrupa ligi görseli var mi üstad
Gim-HQpXoAEqoj5

Ligde simdiye kadar 36 dakika sans bulan Yusuf Demir 14. yabanci olarak kalacaksa bu ne kadar dogru olabilir?

Sezon basinda yapilan planlama ve transfer hatalarindan dolayi UEFA listesinde kaldi diye bu oyuncu simdi gönderilmeyecekse gelisimi iyice sekteye ugrayacak. Mac oynamadan nasil gelisecek?

Sezonu kapatmis Icardi'yi listede tutmanin ayrica hic bir mantigi yok

Ya Avrupa Listesinde yer aldığı halde böyle kafanızda "gönderdiğiniz" her oyuncu zaten dar olan Avrupa kadrosundan 1 kişi daha eksilmemize neden olacak. Lemina-Ahmed-Fran zaten yok listede. Jakobs sürekli sakat. Bir tane ofansif/kanat opsiyonu iyi-kötü dursun diyor teknik kadro.

Yönetimde olsam şöyle bir video hazırlardım. Inanın şu videoda olan pozisyonlardan çok daha fazla var. Muhtemelen 10 dakikalık bir video bile çıkar kolayca.

Acur sen tam bir namussuz anası babası belli olmayan katıksız evladısın..Aynı başkanın K.O.Ç gibi.
Ulan yönetim size birşey söylerdim ama neyse,
Yayınlayın arkadaş şu videoları yeter lan…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt