Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
final olarak bi dunya yilidizi daha cekelim fenerliler catlasin :D

Farkında mısınız bilmiyorum ama 24 saat içerisinden yine bütün momentum elimize geçti önümüzdeki iki maçı alırsak sampiyonuz
ADS sağ olsun takımı kenetlediler. AZ maçı öncesi de dinlendik risk olmadı, bu hareketle camiayı da birleştirdiler.

Gerçekten komik ama ne diyelim artık sağ olsunlar jsjs

Berke Özer ile şimdiden imzalamak lazım hazır Franky'e 1m kiralama ödemişken acil bitirmek lazım sezon sonu üzülürüz

Fronkonun 3 lüyü izledim, adam sudan çıkmış balık gibi, şok halinde, gözlerinin içi gülüyor. Adam mutluluktan ağlicak nerdeyse :asd:. Hoş geldin Aslanım

Berke Özer ile şimdiden imzalamak lazım hazır Franky'e 1m kiralama ödemişken acil bitirmek lazım sezon sonu üzülürüz

Berke değil de üstüne basa basa ADS'nin kalecisini almamız lazım hep söyledim.

O çocuğu alıp bi takıma kiralayacağız, 2-3 sene orada oynayacak, bu esnada bizi 2-3 sene güzelce götürecek veteran bi kaleci (32-33 yaşlarında) alacağız, 3-4 sene sonra bu kiralıktan geri çağırıp Casillas'ın 20 yaşındayken Madrid'in kalesini devralması gibi kaleye geçirmeliyiz.

Berke değil de üstüne basa basa ADS'nin kalecisini almamız lazım hep söyledim.

O çocuğu alıp bi takıma kiralayacağız, 2-3 sene orada oynayacak, bu esnada bizi 2-3 sene güzelce götürecek veteran bi kaleci (32-33 yaşlarında) alacağız, 3-4 sene sonra bu kiralıktan geri çağırıp Casillas'ın 20 yaşındayken Madrid'in kalesini devralması gibi kaleye geçirmeliyiz.
Onu da alalım seneye kim oynayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt