- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.900
- 4.143
O halde yeni hoca bulmamız gerekiyorKurulan 11'lerde hep Mertens yok
Durum şu ki hoca 11 kurarken ilk Mertens yazıyor sonra etrafını dolduruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde yeni hoca bulmamız gerekiyorKurulan 11'lerde hep Mertens yok
Durum şu ki hoca 11 kurarken ilk Mertens yazıyor sonra etrafını dolduruyor
Eren cezalıeren elmali mac kadrosunda yok, HO
bahaneleri de avrupa maçları olacak ligden havlu atmasınlar diye derbiyi nisana falan atmaya çalışacaklar çakallarSakatları varsa maça korkuyorlara yine maça çıkmayabilirler
momentum ne demekFarkında mısınız bilmiyorum ama 24 saat içerisinden yine bütün momentum elimize geçti önümüzdeki iki maçı alırsak sampiyonuz
Alacaz bakın görürsünüz demişti gereksizin biri gündüz görmüştüm, dikkate almamıştımeren elmali mac kadrosunda yok, HO
ADS sağ olsun takımı kenetlediler. AZ maçı öncesi de dinlendik risk olmadı, bu hareketle camiayı da birleştirdiler.Farkında mısınız bilmiyorum ama 24 saat içerisinden yine bütün momentum elimize geçti önümüzdeki iki maçı alırsak sampiyonuz
Yükselişe geçmekmomentum ne demek
. Hoş geldin AslanımBerke Özer ile şimdiden imzalamak lazım hazır Franky'e 1m kiralama ödemişken acil bitirmek lazım sezon sonu üzülürüz
Onu da alalım seneye kim oynayacakBerke değil de üstüne basa basa ADS'nin kalecisini almamız lazım hep söyledim.
O çocuğu alıp bi takıma kiralayacağız, 2-3 sene orada oynayacak, bu esnada bizi 2-3 sene güzelce götürecek veteran bi kaleci (32-33 yaşlarında) alacağız, 3-4 sene sonra bu kiralıktan geri çağırıp Casillas'ın 20 yaşındayken Madrid'in kalesini devralması gibi kaleye geçirmeliyiz.