Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.037
- 39.822
- 2.953
Hiz hizlanmaya bak abdulden daha agirini almisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiz hizlanmaya bak abdulden daha agirini almisiz
Oyuncumuza küfür edenin ettigi tüm küfürleri kendilerini aynen iade etmeliyizLensliler çok değişik küfür ediyor frana
ne gibi
Yav he he, Morata 'da Barcelona'ya gidiyordu sanki ancak kendini kandır Erden kompleksin yüzündenKatılmıyorum biz almasak fbye gidiyomuş psg yeter ki alın da maaşını biz öderiz dedi
nerde o günlerHamza güreler
diyorlar sordum
Kaleci değil çünkü lan Real de yedekte fena durmadigina bakma daha 7-8 ay önce euroda sivadı batirdıydı.Gündogana istiyon ama lunine veto ha
İcardi mi dondurulacak yoksa yusuf mu kiralanacak?yarında Lisans Nöbeti
Ayakta zor duruyo, bitmisİlkay'a gerek yok artık İzmit pişmaniyesine döner gelecek sezon
Fb de tutmazdı kimse taviz vermeyeceği içinİcardinin FB Belottonin GS yaptığı paralel evrende ne yaşanıyor acaba suan
kufur sayilmaz buEn komiği şişko cüce para için kendini sattın ……. Öyle bişeydi
Grabarayı alamaz mıyızKaleci değil çünkü lan Real de yedekte fena durmadigina bakma daha 7-8 ay önce euroda sivadı batirdıydı.
Erdeni seviyorum yaw kavuk kim allasenYav he he, Morata 'da Barcelona'ya gidiyordu sanki ancak kendini kandır Erden kompleksin yüzünden