Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır bu sezon için dedim.

Stoper mi sağ bek mi ne idüğü belirsiz bir adama 31 bonservis 5 maaş veriyorsam 30 maç da oynasın. Bir halta yarasın mesela da Juve’yi eleyelim.

Bizim bu paraları harcayacağımız adamlar kendi topunu tüfeğini üretmeli.

Kariyerinde 40 maç oynadığı sezon da yok zaten 25 yaşına gelmiş, sahaya çıksın diye papatya falı açmakla mı uğraşacağız.

Şimdi biri de çıkar bu paralar normalleşti der, kimmiş dünyada yakın zamanda bu seviye maaş ve bonservise transfer olan sağ bek/stoper ne haltsa işte, söylesin bilelim.
%100 sana katılıyorum .30-40 m verdiğin adam sazı eline alıp çoğu maçı lehimize geçirmeli.Singonun daha henüz üstüste 2-3 maç oynayabilme garantisini bile veremeyiz ki.Bak Sallai için diyebilirim 2-3 maç oynar diye ama Singo için kimse diyemez.Dün korkudan maça alamıyor yaa. Bu sağbeklere yatırdığımız paraları birileri açıklamalı.Jelert ve Singo bence tamamen fiyasko.Ön libero mön libero olayı hikaye asla katılmıyorum.Çıkacak oynayacak 3-5 maçta bizde sağ bekimiz diyeceğiz.Ne desen haklısın ironi yaptım biliyorsun.Aklıma birde şu gelmedi değil açıkçası :Müzmin sakatmı?? Bize sakat sakatmı geldi? Jakobs tada aynısını yaşamıyormuyuz.Aslında biz hala aynı noktadayız.Biz

Desire Doue 'yi neden niçin ve kaç kişiyle niye alamadık.Film orada koptu sağ bek adına.Üzerine ne kadar para harcadık Sevgili Keramettin?​

1770311541262.webp

Sakatlığı geçtim ben teknik olarak da yanlış bulduğumu en başta söyledim.

Bundan sonra 20 üstü bonservis sadece hücum oyuncularına harcanılmalı zaten.

Hem yüksek bons hem yüksek maaş verince satamazsın da kolay kolay.
Teknik olarak %100 yanlış. Hangi mevkide oynayabildiği veya oynatacağımız belirsiz.

singo stoper oynayacak buna hazır olun

davinson sallanıyor zaten

%100 sana katılıyorum .30-40 m verdiğin adam sazı eline alıp çoğu maçı lehimize geçirmeli.Singonun daha henüz üstüste 2-3 maç oynayabilme garantisini bile veremeyiz ki.Bak Sallai için diyebilirim 2-3 maç oynar diye ama Singo için kimse diyemez.Dün korkudan maça alamıyor yaa. Bu sağbeklere yatırdığımız paraları birileri açıklamalı.Jelert ve Singo bence tamamen fiyasko.Ön libero mön libero olayı hikaye asla katılmıyorum.Çıkacak oynayacak 3-5 maçta bizde sağ bekimiz diyeceğiz.Ne desen haklısın ironi yaptım biliyorsun.Aklıma birde şu gelmedi değil açıkçası :Müzmin sakatmı?? Bize sakat sakatmı geldi? Jakobs tada aynısını yaşamıyormuyuz.Aslında biz hala aynı noktadayız.Biz

Desire Doue 'yi neden niçin ve kaç kişiyle niye alamadık.Film orada koptu sağ bek adına.Üzerine ne kadar para harcadık Sevgili Keramettin?​

Müzmin diyemeyiz ama kariyerindeki toplam maç sayısı az bir oyuncu. Bizde full oynasa kariyer rekoru kırabilirdi bu sene.

Doue konusuna engel olan Hatipoğlu ve Cenk Ergün, bunun bedelini de ödemediler, Hatip hala kulüpte bir yerlerse görevli. Becerikszler ordusu zaten ET sonrası hepsi.

Nhaga yaşına göre çok olgun orası çok net gelişmeye devam ederse 2 seneye taş gibi oyuncu olur.

Sidikli Şerif hakkında fikrim yoktu 25 vermelerine de şaşırdım ama fiziği, topla gidişleri falan mükemmel, sahada da öyleyse iş yapmama ihtimali yok.

Bizim de Osimhen’in genç ama topla da gidebilen versiyonuna ihtiyacımız var, mükemmel atletizme gerek yok ama fuleli ve topla gidebilen siyahi forvetler dünya futbolunda şart artık.

Müzmin diyemeyiz ama kariyerindeki toplam maç sayısı az bir oyuncu. Bizde full oynasa kariyer rekoru kırabilirdi bu sene.

Doue konusuna engel olan Hatipoğlu ve Cenk Ergün, bunun bedelini de ödemediler, Hatip hala kulüpte bir yerlerse görevli. Becerikszler ordusu zaten ET sonrası hepsi.
Singo artık oynamalı "İnşallah."
Doue konusunda birileri açıklama yapmak zorunda.Doue alınmayıp ki 7-8 e kesin halledilirdi inanıyorum buna. 11m a jelert getirildi. Şeffaf maalesef değiller ve yaptıkları ile kalıyorlar.Ama birgün başkan gelecek .Nasıl olursa olsun gelecek tez vakit.
Yeminle bu yöneticileri & scout ekibini gönerip sadece trabzon scout ekibini getirsek ,herşey çok daha verimli olur:)))
En büyük üzüntümde 10 numara getirmediler Sevgili Keramettin aklım almıyor bunu.Ki tüm transferler hazır ,paramız var demelerine rağmen.Herşeyi geçtim bizim en büyük sorunumuz ,hiçbir şekilde kapalı açık defansları kırıp giremiyoruz.Bunu nasıl göremiyorlar anlam veremiyorum.Sezon başında Singo parasına sağ bekte alınırdı ,10 numarada alınırdı yeminle.

Şaka bir yana fenerin Ts ve Konya deplasmanı haricinde maçı yok gibi. Kayseri toparlanirsa onlar var.
Kk görmüyorlar, aleyhine penaltı verilmiyor, sarı kartı bile binbir zahmet ile görüyorlar.
Ts maçını hakem + gerilimi tırmandırıp alırlar gibi.
Onun için averaj önemli olabilir. O zaman onlarla berabere kalsak dahi 1 mağlubiyet hakkımız olsun.
Veya en kötü yabancı VAR gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt