Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.399
- 14.353
- 1.398
objektif olmak gerekirse nhaga'yı 50 milyon euro'ya satarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 sana katılıyorum .30-40 m verdiğin adam sazı eline alıp çoğu maçı lehimize geçirmeli.Singonun daha henüz üstüste 2-3 maç oynayabilme garantisini bile veremeyiz ki.Bak Sallai için diyebilirim 2-3 maç oynar diye ama Singo için kimse diyemez.Dün korkudan maça alamıyor yaa. Bu sağbeklere yatırdığımız paraları birileri açıklamalı.Jelert ve Singo bence tamamen fiyasko.Ön libero mön libero olayı hikaye asla katılmıyorum.Çıkacak oynayacak 3-5 maçta bizde sağ bekimiz diyeceğiz.Ne desen haklısın ironi yaptım biliyorsun.Aklıma birde şu gelmedi değil açıkçası :Müzmin sakatmı?? Bize sakat sakatmı geldi? Jakobs tada aynısını yaşamıyormuyuz.Aslında biz hala aynı noktadayız.BizHayır bu sezon için dedim.
Stoper mi sağ bek mi ne idüğü belirsiz bir adama 31 bonservis 5 maaş veriyorsam 30 maç da oynasın. Bir halta yarasın mesela da Juve’yi eleyelim.
Bizim bu paraları harcayacağımız adamlar kendi topunu tüfeğini üretmeli.
Kariyerinde 40 maç oynadığı sezon da yok zaten 25 yaşına gelmiş, sahaya çıksın diye papatya falı açmakla mı uğraşacağız.
Şimdi biri de çıkar bu paralar normalleşti der, kimmiş dünyada yakın zamanda bu seviye maaş ve bonservise transfer olan sağ bek/stoper ne haltsa işte, söylesin bilelim.
Teknik olarak %100 yanlış. Hangi mevkide oynayabildiği veya oynatacağımız belirsiz.Sakatlığı geçtim ben teknik olarak da yanlış bulduğumu en başta söyledim.
Bundan sonra 20 üstü bonservis sadece hücum oyuncularına harcanılmalı zaten.
Hem yüksek bons hem yüksek maaş verince satamazsın da kolay kolay.
Müzmin diyemeyiz ama kariyerindeki toplam maç sayısı az bir oyuncu. Bizde full oynasa kariyer rekoru kırabilirdi bu sene.%100 sana katılıyorum .30-40 m verdiğin adam sazı eline alıp çoğu maçı lehimize geçirmeli.Singonun daha henüz üstüste 2-3 maç oynayabilme garantisini bile veremeyiz ki.Bak Sallai için diyebilirim 2-3 maç oynar diye ama Singo için kimse diyemez.Dün korkudan maça alamıyor yaa. Bu sağbeklere yatırdığımız paraları birileri açıklamalı.Jelert ve Singo bence tamamen fiyasko.Ön libero mön libero olayı hikaye asla katılmıyorum.Çıkacak oynayacak 3-5 maçta bizde sağ bekimiz diyeceğiz.Ne desen haklısın ironi yaptım biliyorsun.Aklıma birde şu gelmedi değil açıkçası :Müzmin sakatmı?? Bize sakat sakatmı geldi? Jakobs tada aynısını yaşamıyormuyuz.Aslında biz hala aynı noktadayız.Biz
Desire Doue 'yi neden niçin ve kaç kişiyle niye alamadık.Film orada koptu sağ bek adına.Üzerine ne kadar para harcadık Sevgili Keramettin?
milli takım arasında
Mustafa mohammede sarı kartı yedirmismilli takım arasında
Singo artık oynamalı "İnşallah."Müzmin diyemeyiz ama kariyerindeki toplam maç sayısı az bir oyuncu. Bizde full oynasa kariyer rekoru kırabilirdi bu sene.
Doue konusuna engel olan Hatipoğlu ve Cenk Ergün, bunun bedelini de ödemediler, Hatip hala kulüpte bir yerlerse görevli. Becerikszler ordusu zaten ET sonrası hepsi.