Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek bir 10 numara almadığımıza inanamıyorum. Sırf bu sebepten 3 de sıfır kupayla bitirebiliriz 😟

Bu kadroyla 0 atak yapariz ..Kapanmayi beceremedigimiz icin bireysel hatayla 2-3 tane yiyip kicimizin ustune otururuz..
Bu sene özelinde savunma yapmayı biraz daha öğrendik gibi. Üstelik davinson geldiğinden beri en kötü sezonunu oynamasına rağmen..Uğurcan etkisi büyük bunda bence. Musleranın geçen sene bu zamanda yediği golün yarısını yemiş neredeyse

Singo’da inşallah sağlıklı döndüğünde + boey’le birlikte kapanma işini iyi kavrarız yeter ki sakatlık ve Okan hocanın fantezileri olmasın

Gene çorba yapılan bşr transfer dönemi.Yalanlar,beceriksizlikler gırla..
Geldiklerinden beri transferdeki süreçler yapılan transferin başarı oranı çok ciddi diyasko derecesinde düşük.
Bu yüzden diyorum Galatasraya 3,5 tane kaliteli adam aldığın zaman zaten şampiyonluğun en büyük favorisi oluyorsun.
Hiçbir zaman fark yaratamıyorlar.
Bu sadece transfer sezonu.Gene şampiyonluğu riske attılar.
Bu klübün haklarını korumama moktası başlı başına istifa sebebidir.
İnşallah seçim zamanı defolup gideceksiniz.

Lang bence gerekliydi ..Boeyi asiri derecede severim ama gerekli degildi..
Sl yolumuz Singodan muazzam bir 6 no cikma ihtimaline kalmis durumda
Lang cok gerekliydi..cok da iyi bir oyuncu bana göre…benim gözümde diri boey sallainin kat be kat önünde bir oyuncu bekde, saglam bi 6 daha olsaydi sol stoper haric kadro tamdi

son gün bir umut belki os alırız derken singoyu çöp ettiğimize inanamıyorum yav bu nasıl planlama

Sane 10 numaraya geçecek sanırım. Sallai ve Asprilla sağ kanat, Boey ve Singo sağ bek.

Kadromuz dardı, kadroyu genişlettik. Bazıları 12 kişiyle mi oynayacağız der gibi yorumlar yapıyor.

Singo 6 numara falan oynayamaz. İdareten bi kaç maç Davinson belki. Oda belki yani.

Tutupta Juve deplasmanı Davinson-Singo-Sallai 6 numara oynar diyip komik olmayın

Nhaga'dan iyi bir topçu çıkacağına eminim ama bugün hafif kafamı kurcalayan bir şey oldu. Sinan Yılmaz bu çocuğu anlatırken doğduğu yerin Gine Bisau olduğunu, 15 yaşında tek başına Portekiz'e futbolcu olmak için geldiğini söyledi. Bu yaş küçültme durumu inşallah Nhaga da yoktur. Gerçi yüzü de daha genç ama bilemedim.

Bu sezonu en az 30 maçla bitirmeli affetmem için.
:))))) O nasıl olacak .Juve maçları dahil 17 maç var toplam ziraat hariç.Singo için özel maç almamız lazım.İnşallah Juve'yi geçersek 17 sayısı artabilir ama 30 çok iddialı oldu.Birde Boey geldi.Sallai var. Tahminim bu sezon ve gelecek sezon için sen 30 maç dedin galiba:)

Sacha boey transferini sevmedim.
Singo’ya alternatif diye Boey alınmaz. Boey alındıysa, Singo bek oynamayacak demek isteniyor. Frankfurt maçına stoper çıktı o gün 5 yedik.

Singo’nun bekten yardırmasını beğendik biz. Okan da sağ beke bu yüzden istedi.
Şimdi ya Okan saçmalıyor ya da Emre Kaplan’ın haberi doğruydu anlamı çıkıyor.
Her türlü yapacağınız işe sokayım.

Sacha boey transferini sevmedim.
Singo’ya alternatif diye Boey alınmaz. Boey alındıysa, Singo bek oynamayacak demek isteniyor. Frankfurt maçına stoper çıktı o gün 5 yedik.

Singo’nun bekten yardırmasını beğendik biz. Okan da sağ beke bu yüzden istedi.
Şimdi ya Okan saçmalıyor ya da Emre Kaplan’ın haberi doğruydu anlamı çıkıyor.
Her türlü yapacağınız işe sokayım.
Donk gibi forvet deneyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt