Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.200
- 734
- 658
fb forvetsiz kaldı galiba onların yaptığı bizden daha büyük amatörlük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene özelinde savunma yapmayı biraz daha öğrendik gibi. Üstelik davinson geldiğinden beri en kötü sezonunu oynamasına rağmen..Uğurcan etkisi büyük bunda bence. Musleranın geçen sene bu zamanda yediği golün yarısını yemiş neredeyseBu kadroyla 0 atak yapariz ..Kapanmayi beceremedigimiz icin bireysel hatayla 2-3 tane yiyip kicimizin ustune otururuz..
Lang cok gerekliydi..cok da iyi bir oyuncu bana göre…benim gözümde diri boey sallainin kat be kat önünde bir oyuncu bekde, saglam bi 6 daha olsaydi sol stoper haric kadro tamdiLang bence gerekliydi ..Boeyi asiri derecede severim ama gerekli degildi..
Sl yolumuz Singodan muazzam bir 6 no cikma ihtimaline kalmis durumda
ilkayin oynamamasi lazimSane 10 numaraya geçecek sanırım. Sallai ve Asprilla sağ kanat, Boey ve Singo sağ bek.
Bu vudeoda yillarfir aradigimiz 6 noya benziyo ve asiri gencpaslar şaka mı be cok iyi
Bu sezonu en az 30 maçla bitirmeli affetmem için.
Donk gibi forvet deneyelimSacha boey transferini sevmedim.
Singo’ya alternatif diye Boey alınmaz. Boey alındıysa, Singo bek oynamayacak demek isteniyor. Frankfurt maçına stoper çıktı o gün 5 yedik.
Singo’nun bekten yardırmasını beğendik biz. Okan da sağ beke bu yüzden istedi.
Şimdi ya Okan saçmalıyor ya da Emre Kaplan’ın haberi doğruydu anlamı çıkıyor.
Her türlü yapacağınız işe sokayım.
Ayberk sağ ayaklı sağ bek oynuyor sağ stoperAyberk karapo.