Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
Al Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadımKaynak belirtir misin?
2 kelam yazmaya çekinir olduk
Al Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadımKaynak belirtir misin?
Al Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadım
Yok be rahat ol, şuara kötü haber kotamız dodu o yüzden.Al Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadım
Çekinecek bir şey yok. Bak ne güzel açıkladın şimdi. Böyle yazsan, kim ne diyebilirdi? Ama 'bunlar x ve y'yi aldılar galiba' yazarsan, haklı olarak kaynağın sorulur. Kendi düşüncen gibi bir cümle yapısı mı bu? Hem böyle yazıp, hem de gönül koyuyorsun bir de. Rahat rahat yaz tabiki, çekinecek bir şey yok dediğim gibi.Al Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadım
Gerekirse dikeriz yırtıklarıKiclarini yirttiklari kesin de hic haber yok.
Üstat galiba diye cümlenin en başına yazııştımÇekinecek bir şey yok. Bak ne güzel açıkladın. Ama 'bunlar x ve y'yi aldılar galiba' yazarsan, haklı olarak kaynağın sorulur. Kendi düşüncen gibi bir cümle yapısı mı bu? Hem böyle yazıp, hem de gönül koyuyorsun bir de. Rahat rahat yaz tabiki, çekinecek bir şey yok dediğim gibi.
Armando ne oldu
Bence 2-3 hakem almışlardır, gerçi almalarına gerek yok ağa babaları hosmnolu kucaklarında,Fener forvet almadı lookman almadı. Kapanan defansları hakem faktörü olmasa açamaz. Acayip aptalca kadro kurdular.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlam singonun bu takımdaki yeri garanti.abi kim ne oynar ben bilmem osimhen,sane oynasın onun dışında da 30+5 verdiğimiz Singo'yu ben sağlam olduğu sürece her maç görmek istiyorum kimin yerine olur bilmem ama her maç oynayacak bu adam bu kadar basit.O parayı verip aa beğenmedim olmaz diye bir şey yok.3lü mü oynar 5li mi artık kaçlı bilmem ama oynayacak o adam
Bu saatten sonra çöp harici Avrupadan bişi bulamazlar, belki araplardan26.5 saat daha dayanalım it oğlu itlere forvet gelmemesi için
Kupadan elenmek için oynuyorlar. Kupa umurlarında değil bence.Erzurumsporu yenmek için 2.yarı oyuna talisca, Asensio, genduzi girecek
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nunez gelmiyor hiçbir şekilde.Yabancı sınırından yapmış olabilirlerAl Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadım