Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadım ;)
2 kelam yazmaya çekinir olduk
Çekinecek bir şey yok. Bak ne güzel açıkladın şimdi. Böyle yazsan, kim ne diyebilirdi? Ama 'bunlar x ve y'yi aldılar galiba' yazarsan, haklı olarak kaynağın sorulur. Kendi düşüncen gibi bir cümle yapısı mı bu? Hem böyle yazıp, hem de gönül koyuyorsun bir de. Rahat rahat yaz tabiki, çekinecek bir şey yok dediğim gibi.

Çekinecek bir şey yok. Bak ne güzel açıkladın. Ama 'bunlar x ve y'yi aldılar galiba' yazarsan, haklı olarak kaynağın sorulur. Kendi düşüncen gibi bir cümle yapısı mı bu? Hem böyle yazıp, hem de gönül koyuyorsun bir de. Rahat rahat yaz tabiki, çekinecek bir şey yok dediğim gibi.
Üstat galiba diye cümlenin en başına yazııştım ;)
Neyse düzenledim cümleyi. Transferin son günü millet gergin başkan sayesinde

1770315626921.webp

Erzurumsporu yenmek için 2.yarı oyuna talisca, Asensio, genduzi girecek

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi kim ne oynar ben bilmem osimhen,sane oynasın onun dışında da 30+5 verdiğimiz Singo'yu ben sağlam olduğu sürece her maç görmek istiyorum kimin yerine olur bilmem ama her maç oynayacak bu adam bu kadar basit.O parayı verip aa beğenmedim olmaz diye bir şey yok.3lü mü oynar 5li mi artık kaçlı bilmem ama oynayacak o adam
Sağlam singonun bu takımdaki yeri garanti.
Çok para verildiği için değil kaliteli olduğu için oynayacak.
Biz ne doğru düzgün takım savunması yapabiliyoruz nede saha yerleşimini..
İstanbul gibi bir takmdan bile çok kolay kaç tane bomboş geçiş yedik.
Bizim çok daha ciddi sorunlarımız var.Osimen gibi bir adamdan hala tam anlamıyla fayda sağlayamıyoruz.l
Adam gibi ofansif bir orta saha lazımdı onu almadı başımızdaki çapsızlar.Osimenden gene istenilen verimi tam alınamayacak,

Son düzenleme:
Al Hilal bugün oynanan maç kadrosuna almadı. Sadece kişisel tahmin galiba dedim. Niye burda geriyor herkes tahmin ve düşüncesini paylaşanı anlamadım ;)
2 kelam yazmaya çekinir olduk
nunez gelmiyor hiçbir şekilde.Yabancı sınırından yapmış olabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt