Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.557
- 4.978
- 1.298
Asker Asker maşallah yiğidime.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yaz transfer dönemi hepimiz övdük neredeyse, 1-2 rotasyon oyuncusu alınsaydı daha iyi olurdu ama kabul edilecek bir dönem geçirdik. Ara transfer döneminin en büyük sıkıntısı başta çalışmalara çok önceden başladık diyen ve son güne kadar hangi orta sahayı alacağı belli olmayan Dursun Başkan, 28 Ocak'ı bekliyoruz deyip Milano'ya giderek olmayacak adamlarla anlaşmaya çalışan Kavukçu ve son olarak parasına bakmadan çok kaliteli oyunculara alacağız deyip dün bütçe falan diyen Okan Buruk.İtidalli konuşuyorum diye belki birileri gıcık olacak ancak konuşucam. Twitter'da taraftarlardan ziyade Galatasaraylı diye bilinen ya da öyle gözüken bazı yorumcuları anlayamıyorum gerçekten. Yönetimi seversiniz Dursun Başkan'ın adını tipini seversiniz sevmezsiniz bilmem. Bu kulüp 3 yıldır şampiyon oluyor içeride dışarıda birçok derbide en yakın rakibini ezip geçtiği birçok maç oldu. Evet Avrupa'da tam başarı gelmedi ancak bu sene o konuda da elle tutulur bir netice var. 4 yılda inanılmaz oyuncular geldi kimler geldi kimler gitti. Bu kulüp yazın Osimhen aldı düşünebiliyor muyuz gerçekten sağlıklıca. Evet suçlanacak bazı şeyler var ama bu kadar olumsuz yorumlar momentumu vermemize neden oluyor. Biz daha 3 yıl önce Morutan transferine seviniyorduk orta sahamızda Taylan ve Cicaldau vardı. Yazın 100 milyondan fazla para harcandı. Yani herkesi alalım her şeyi yapalım diyoruz ancak her zaman istediğimiz olmayabiliyor. Okan hocayı yönetimi beğenmiyoruz. Onlar gidince daha iyisinin geleceği garantiyse buyrun beğenmeyelim ve gitsinler. Bundan sonra Galatasaray yüzyılı için artık konsantrasyon dönemi başlamıştır. Bu kulübün bütün zaferlerine imza atılan Mart Nisan ve tabiki MAYIS ayına geliyoruz. O zaman hep birlikte daha yüksek sesle KONSANTRASYON... ŞAMPİYON CİMBOM YAZDIRACAĞIZ..!!!
Recebi mi daha çok seviyon beni miRecepe maruz kaldigin icin forum adina ben ozur dilerim r.tas
Hayır. CL seviyesine yakın bir ligimiz yok. Ligde işleyen taktiksel bir organizasyonu Şampiyonlar Ligi seviyesinde uygulayamıyorsun. Bu da büyük baltalıyor bizi bence. İngiliz takımları bu konuda çok şanslı. Ligde oynadıkları çoğu maç bu seviyelerde olduğundan ilk 8'in çoğu İngiliz.Meali teknik heyet çöp
Dmden masonun ekine küfrü salana 1 gün boyunca tüm msjlarına layk
Daha çok meraklandımÇok mesaj atmıyorum bu aralar.
Okanın çok zoruna gitti ama ekinin söylediği, dayanamadı o da
Oynamazsa olamazBir de bu Can Armando Kenan yildiz gibi oluyormus
RecepTop 5 trol list yap
Saygı duyuyorum görüşüne ancak katılmıyorum, sebebi de; eğer Atletico ile beraber kalmazsa, Liverpool’u yenmezseydik; monacoya, sen bilmem ne takımlarına yenilmez, frankfurttan 5 yemeseydik yazdıklarına katılırdım. Bu grup maçları bize gösterdi ki tek bir taktik anlayışı ile maçlara çıkıyoruz, alternatif bir oyun planımız yok, oyuncuya dayalı bir oyun anlayışımız var ve konsantre sıkıntısı yaşıyoruz. Şu konuda haklılık payı var elbette, bu lig kalitesi aşağı çekiyor ve Avrupa olması gereken noktaya çıkamıyoruz, çünkü lig senin de seviyeni aşağı çekiyor. Son birşey yukarıdaki garip (büyük takımlarla baş edip, küçük takımlara karşı çaresiz kalma) durum aynı zamanda ne kadar kaliteli bir (ilk 11 bazında) oyuncu grubuna sahip olduğumuzu da gösteriyor.Hayır. CL seviyesine yakın bir ligimiz yok. Ligde işleyen taktiksel bir organizasyonu Şampiyonlar Ligi seviyesinde uygulayamıyorsun. Bu da büyük baltalıyor bizi bence. İngiliz takımları bu konuda çok şanslı. Ligde oynadıkları çoğu maç bu seviyelerde olduğundan ilk 8'in çoğu İngiliz.
Kısaca lig ve Avrupa arasındaki seviye farkının Avrupa'da istikrarlı bir oyun oturtamamanın sebebi olduğunu düşünüyorum.
+ Van Dijk yaz boyu gündemde olacaktır. Sonra Fenerbahçe bu oyuncuları x3 maaşla getirmeye falan çalışır. Klasik döngüye girilir.Beyler iyiye yoruyorum. 6 numaraya Hakan Çalhanoğlu 10 numaraya Bernardo Silva getirecekleri için yazın bu ara transfer döneminde bu bölgelere çok para harcayıp adam almadılar. Böyle düşünüyorum ve böyle olsun istiyorum.
Bir tek fason lafına o lafları yazmaz kimse. Bunun kesin öncesi de vardır.Çok mesaj atmıyorum bu aralar.
Okanın çok zoruna gitti ama ekinin söylediği, dayanamadı o da