Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey aldık diye yumuşadınız yazıklar olsun
Benim hala pek aklim almiyor nerden nasil bir karar.

Bayern ile yapacak maclar karsiligi falan bonservissiz sadece maas karsiligi mi oldu nedir acaba...

Yani sol stopere adam lazim defansta en cok bence. Sag bek geliyor.

Cozemedim ben bu isi

Hayır. CL seviyesine yakın bir ligimiz yok. Ligde işleyen taktiksel bir organizasyonu Şampiyonlar Ligi seviyesinde uygulayamıyorsun. Bu da büyük baltalıyor bizi bence. İngiliz takımları bu konuda çok şanslı. Ligde oynadıkları çoğu maç bu seviyelerde olduğundan ilk 8'in çoğu İngiliz.

Kısaca lig ve Avrupa arasındaki seviye farkının Avrupa'da istikrarlı bir oyun oturtamamanın sebebi olduğunu düşünüyorum.
Katilmakla beraber bizimkiler ligi hep ilk planda tuttuklarindan Avrupa dertli oluyor.

Halbuki sureklilik saglayinca basarida orayi duzeltsek lig daha rahat cozulecek hissindeyim ama bir turlu olmuyor bu.

Ama tff... Ama haciosmanoglu..ama koc bir sey var surekli. Ustune pasif ve pek becerikli bulmadigim yonetimimiz de var.

kral hayatimizin kitap okudugumuz periyodunu kapadik artik beyin curutuyoruz gscde
Şu günlerde benim de yok zaten okuyasım boş boş scroll yapıyorum internetde 😔

Scrolling Jimmy Fallon GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Benim hala pek aklim almiyor nerden nasil bir karar.

Bayern ile yapacak maclar karsiligi falan bonservissiz sadece maas karsiligi mi oldu nedir acaba...

Yani sol stopere adam lazim defansta en cok bence. Sag bek geliyor.

Cozemedim ben bu isi
Kiralık geldi. İsteğe bağlı 15 milyon euro opsiyon burası net değil ama opsiyonu kullanırsak 5 milyon bize bonus(maç vb.) ödemesi bize yapılacak yani bize 10 milyona mal olmuş olacak deniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt