- 16 Haziran 2010
- 203.984
- 156.034
- 6.838
17 yasindaki Matondo da gitmis Paris'e, Zabi de oraya gitmisi zaten.
Iki oyuncuya 40 milyon euro vermisler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız
Noldu şimdi UEFA listeleri verildi mi? Verildiyse nerden bakiyoruz
Olabilir, hazırlık maçı iptaldir artık. Kelepir kiralık topçu buldular hem taraftar sevinir bu işe dediler hem tepkileri azaltmış oldular akıllarınca.Benim hala pek aklim almiyor nerden nasil bir karar.
Bayern ile yapacak maclar karsiligi falan bonservissiz sadece maas karsiligi mi oldu nedir acaba...
Yani sol stopere adam lazim defansta en cok bence. Sag bek geliyor.
Cozemedim ben bu isi
uefa listesi caferin diye yazdim bu ciktiNoldu şimdi UEFA listeleri verildi mi? Verildiyse nerden bakiyoruz
www.instagram.com
Bence singonun yedegi olacak boey.Olabilir, hazırlık maçı iptaldir artık. Kelepir kiralık topçu buldular hem taraftar sevinir bu işe dediler hem tepkileri azaltmış oldular akıllarınca.
Münih zaten göndermeye yer arıyordu belki onlar bile önermiş olabilir tekrar formuna kavuşur iyi bir teklif alırız yazın diyerek.
Bir de 30 milyona aldığımız Singo'nun bek oynatılmayacak haberi doğrulanmış oldu.
Kulübe doldu mu doldu ama ne düzgün bir 10 geldi, ne ihtiyacımız olan orta saha geldi, ne de sol stoper.
Bunlar ne varsa Konya'ya vermisler
Elden ayaktan düşmüş ama sağ, şimdi kendisi haber olmuş geçenlerde gördümFarkettim elbette
Öldü mü o herif
Sınırsız para var onlarda Avrupa'daki en zengin 2-3 takımdan biri herhalde normal ya17 yasindaki Matondo da gitmis Paris'e, Zabi de oraya gitmisi zaten.
Başak bize topçu vermez.Başakşehir - Hamza Güreler (19)
Son gün bir alternatif stoper işi...
Onun show tvdeki gaflarıyla büyüdük biz yavElden ayaktan düşmüş ama sağ, şimdi kendisi haber olmuş geçenlerde gördüm
Nevi şahsına münhasır bi kişilikti Allah ömür versin