Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 yasindaki Matondo da gitmis Paris'e, Zabi de oraya gitmisi zaten.

Iki oyuncuya 40 milyon euro vermisler.

Benim hala pek aklim almiyor nerden nasil bir karar.

Bayern ile yapacak maclar karsiligi falan bonservissiz sadece maas karsiligi mi oldu nedir acaba...

Yani sol stopere adam lazim defansta en cok bence. Sag bek geliyor.

Cozemedim ben bu isi
Olabilir, hazırlık maçı iptaldir artık. Kelepir kiralık topçu buldular hem taraftar sevinir bu işe dediler hem tepkileri azaltmış oldular akıllarınca.

Münih zaten göndermeye yer arıyordu belki onlar bile önermiş olabilir tekrar formuna kavuşur iyi bir teklif alırız yazın diyerek.

Bir de 30 milyona aldığımız Singo'nun bek oynatılmayacak haberi doğrulanmış oldu.

Kulübe doldu mu doldu ama ne düzgün bir 10 geldi, ne ihtiyacımız olan orta saha geldi, ne de sol stoper.

Casa Pia çok yanlış yere takıldı. 2 seneye Portekiz Amatöre düşer

Bugün özelinde tek beklentim tescillilerin forvet alamaması olacak. Yuri Alberto'ya da 25 teklif etmişler sanırım.

Zaten ya asprilla ya da renato dışarda kalacaktı, asprilla çekmiş kısa çöpü

Şuan oynanan macta Lookman 1 gol 1 asist ile oynuyor

1000041316.webp

Dünyanın en sorunlu bek rotasyonu bizde herifler gangester gibi ve aşırı sorunlular

Hayvan gibi rotasyon yemin ederim. Daha barış falan da katılabilir bu çeteye bazı maçlar. Bunlar bu sene herhangi bi maçta bi adam öldürmezlerse iyidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olabilir, hazırlık maçı iptaldir artık. Kelepir kiralık topçu buldular hem taraftar sevinir bu işe dediler hem tepkileri azaltmış oldular akıllarınca.

Münih zaten göndermeye yer arıyordu belki onlar bile önermiş olabilir tekrar formuna kavuşur iyi bir teklif alırız yazın diyerek.

Bir de 30 milyona aldığımız Singo'nun bek oynatılmayacak haberi doğrulanmış oldu.

Kulübe doldu mu doldu ama ne düzgün bir 10 geldi, ne ihtiyacımız olan orta saha geldi, ne de sol stoper.
Bence singonun yedegi olacak boey.

Ne singo cok zorlanacak, ne boey bonservis verecegimiz kadar ilk 11 seviyesi olacak

Nhaga + sallai kullanacak hica ortasahada.

Ama ucuz isim getirildi iste boey ile. Ben anlamsiz buldum, sallaiye bagli pozitif mi negatif mi olacak diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt