Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
j.duran hala fb'de lisanslı gözüküyor. ancak duran dahil 15 yabancısı var fb'in. nasıl olacak? bunlar bir işler çeviriyor yine bakın görürsünüz. yok abi fb ligin 2. yarısına bu hücum hattıyla girmeeez. ya duran kalır, ya da fred-shomurodov takası olur son saniyede (benim günler öncesinden içime doğmuştu bu takas).

j.duran hala fb'de lisanslı gözüküyor. ancak duran dahil 15 yabancısı var fb'in. nasıl olacak? bunlar bir işler çeviriyor yine bakın görürsünüz. yok abi fb ligin 2. yarısına bu hücum hattıyla girmeeez. ya duran kalır, ya da fred-shomurodov takası olur son saniyede (benim günler öncesinden içime doğmuştu bu takas).
shomurodov kiralık degil mi

Rusya'da transfer dönemi 2 hafta daha açıkmış galiba yani illa bugün açıklamalarına gerek yok

fb hakikaten kendi bacagina sikiyor. Forvet arkasinda muthis derecede formda olan Talisca'yi cok etkili olmadigi santrfor pozisyonuna koymak zorunda kalacaksin eger Cherif o pozisyonu dolduramazsa ki toy bir oyuncu oldugu icin daha hazir olmayabilir.

Kazımcan açıklandı mı?

Transfer birmedi mi hala TRde sonsuza kadar sürüyor mu

Duranı geri çağıracaklar bence de

Yazın Hakan bence de gelir 10 m euro civarı bir bonservise

Bernardo Silva da ikna edilebilir İlkay üzerinden ama Barcelona’yı istiyordu.

TFF'de calisan fenerli bir arkadasim var. Az once gruptan "dustu mu forvet haberi yazdi". Fenerliler cok oldugu icin sormaya korkuyorum. Birini aldilar heralde.

Şu lanet dönem kapansın artık yoksa herkesi gönderecekler bunlar.

Yazın Hakan bence de gelir 10 m euro civarı bir bonservise

Bernardo Silva da ikna edilebilir İlkay üzerinden ama Barcelona’yı istiyordu.
yazın osimhen-sane çevresinde kurulacak, her mevkisinde 5 m maaşlı oyuncuların olmadığı, 2002 luce gs'ı gibi bir td takımı ve yeni bir başkan ile tertemiz bir refreshizasyon gelse keşke ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt