Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.356
- 10.641
- 1.303
Shumurdov 2 sene önce mavi kart muhabbetinden yerli sayılıyodu o ara alsaydık 4-5 sene yerli kontenjanında kullanabilirdik yedek forvet olarak ama şu an pek bir mantığı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle hayırYazin gelmesi gerekenler belli: Anguissa ve Bernardo Silva.
biz degil fb aliyormusShumurdov 2 sene önce mavi kart muhabbetinden yerli sayılıyodu o ara alsaydık 4-5 sene yerli kontenjanında kullanabilirdik yedek forvet olarak ama şu an pek bir mantığı yok
Van Dijk için pusudalar.yazın osimhen-sane çevresinde kurulacak, her mevkisinde 5 m maaşlı oyuncuların olmadığı, 2002 luce gs'ı gibi bir td takımı ve yeni bir başkan ile tertemiz bir refreshizasyon gelse keşke ya.
Asensio’nun üst seviyede kalıcı olamama sebebi yaşadığı ciddi sakatlıklar.
En son 5 yıl önce bu kadar ilk 11de süre alıyordu.
2.5 kiralama bedeli verdilerbşehir bonservisini aldı diye biliyorum şomurodovun
O zamanlar da herkes luce ye küfrediyordu... Galatasaray bu şekilde futbol oynar mı diye![]()
Bu arada ilk mesajına itafen de bir iki kelam edeyim. Yazın Allah göstermesin şampiyon olamazsak yönetim ve hoca değişimi olursa (iki tarafın birden gittiği senaryoda) osi ve sane nin takımda kalmayabileceğini düşünüyorum...Cok haklisin. Savunma futbolu oynuyoruz diye bayagi elestiriliyordu ki zaten baskan hemen kovdu, Fatih Terim'i getirdi. Luce bjk'de sampiyon olurken biz 2. olduk.
Sergen atti sampiyonluk geldi.
O şuan düşmezkonate'yi de kovalarız gibi bence lpool'daki. :d
sane kasa bitirebiliriz gayet transferi valla adam rams park'taki atmosferi de gördü. hiç şaşırmam.
Sançez iyi para alıyo biraz zor giderSançez torreira sara satılacak
İcardi pardon sözleşme bitiyo zaten
Asprilla döner
Teklife göre sallai satılır
armando varken bernardoya gerek yokYaşlı olarak sadece Bernardo.
Uğur
Singo Davinson Xxx Jacobs
Xxx Xxx
Sane Bernado BAY
Osimhen
Xxxleri siz doldurun
bu bjk'in yeni kalecisine milan'ın roma'nın eski kalecisi diyorlar da,
herifin o takımlarla 0 maçı var, nasıl oluyor?
ben de milan'ın roma'nın eski kalecisiyim o zaman :d
Duzelttim. Bernardo nerden çıktıarmando varken bernardoya gerek yok
Çıkar göster derken nesneyi belirt de başka noktalara uzanmasın olay...Milan sana para ödedi mi?
Çıkar göster