Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.194
- 994
- 1.233
demek ki singo bir daha sağ bek oynayamayacak saçmalığının kamuoyuna yansıması singo'yu 6 numarada düşündükleri içinmiş.
onun yolunu yapmışlar
onun yolunu yapmışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun yıllardır futbol izleyicisiyim, fm kariyer uzmanı ve sayısız kadro kurmuş genç yetenek keşfetmiş bir bireyimdemek ki singo bir daha sağ bek oynayamayacak saçmalığının kamuoyuna yansıması singo'yu 6 numarada düşündükleri içinmiş.
onun yolunu yapmışlar
Menajerlik yapıyordu o bizden ayrıldıktan sonra. Adamın TR hakları ondadır.Bu bir şaka olmalı! Cenk ergün ne alaka??
Haluk Yürekli: "Ben Nhaga transferinde Cenk Ergün'ün Galatasaray tarafından yetkilendirildiğini duyuyorum. İstifa etmiş biri bugün rol alıyorsa bu başka bir durum. Galatasaray adına yapılan bir transferde eğer eski Galatasaray yöneticisi görevlendirilip para kazanıyorsa bu garip bir durum. Madem Cenk Ergün o kadar iyiydi, neden gönderdiniz?"
Yaza alacağız zaten sözleştikDeniz Dül sağlam Galatasaraylıymış Galatasaray'dan başka takımda oynamam diyormuş kaynak i.seten
yiğidin hayvan olduğu yer diye okudum00:00 itibariyle yiğidin harman olduğu gsc futbol nöbetine dönmeyi 4 göz ile bekliyoruz
Tamamen objektif bir biçimde bi 11 yap lig içinyiğidin hayvan olduğu yer diye okudum
Tamamen objektif bir biçimde bi 11 yap lig için
Kim arıyo bu saatte yason 20dkda tel mi yoksa