Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyseki biz ne yaparsak yapalım en malını gidip yapan bir rakibimiz var yoksa valla iş yaş.Herifler tüm forvetlerini gönderip zaten 3-4 tane osleri varken 2 tane daha aldılar elde forvet kalmadı.Valla sürekli bir şekilde bir şeyler bize yarıyor işin sonunda ama tabii bu bizim gelişmememiz için bir sebep değil hedeflerimiz de aynı değil zaten

-----------------Uğurcan
Boey------Sanchez---Singo-------Jakops
----------------Lemina
-----------Torreira---G. Sara
--Sane---------Osimhen---------Barış

Her maç %100 yedekten dahil edeceğim veya rotasyonda ilk 11 başlatacağım üç oyuncu: Sallai-Lang-Yunus
Defans çok atletik gibi dursa da, frankfurt maçı korkutuyor, singo ve Sanchez?

-----------------Uğurcan
----------------Lemina

Her maç %100 yedekten dahil edeceğim veya rotasyonda ilk 11 başlatacağım diğer oyuncular: Sallai-Lang-Yunus-Apokerim-Asprilla-Nhaga
En istikrarlı stoperimiz yedek ama formsuz Sanchez ile nasıl döneceği belli olmayan Singo 11 hea

boeyi de aldıysak artık bu takım sadece 3lü oynar

-----------------Uğurcan
----------------Lemina

Her maç %100 yedekten dahil edeceğim veya rotasyonda ilk 11 başlatacağım diğer oyuncular: Sallai-Lang-Yunus-Apokerim-Asprilla-Nhaga
Ben burada singo-apo barış-lang değişiklikleri yapsrım

Fb şimdi ST alamadı mı?
F1HC8rzWAAERE7L.webp

Aldi

Ben burada singo-apo barış-lang değişiklikleri yapsrım

Apokerim hala aslında ilk tercihim ama Singo-Sanchez tandemini bu şekilde görmek isterdim biraz. Yani merak ediyorum. Tabii Sanchez sol stoper olmayacak.

Lang-Barış en kararsız kaldığım kısım oldu. Zaten o yüzden altta rotasyonda ilk 11 başlatacağım oyuncular diye belirttim. Mesela Rize deplasmanında net Barış'la başlarım ama evimizde bize 10 kişi kapanacak takıma karşı bence Lang gibi Aspirilla gibi 2 oyuncudan da çok iyi faydalanabiliriz.

Bi tane 6 numara yedeği almadı aptallar. Yoksa gerçekten rotasyonu bol bir kadromuz var.

Boey ancak yedek olur Sallai yi kesmem asla ha maçına göre sonradan alırım defansı tutmak için.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apokerim hala aslında ilk tercihim ama Singo-Sanchez tandemini bu şekilde görmek isterdim biraz. Yani merak ediyorum. Tabii Sanchez sol stoper olmayacak.

Lang-Barış en kararsız kaldığım kısım oldu. Zaten o yüzden altta rotasyonda ilk 11 başlatacağım oyuncular diye belirttim. Mesela Rize deplasmanında net Barış'la başlarım ama evimizde bize 10 kişi kapanacak takıma karşı bence Lang gibi Aspirilla gibi 2 oyuncudan da çok iyi faydalanabiliriz.

Bi tane 6 numara yedeği almadı aptallar. Yoksa gerçekten rotasyonu bol bir kadromuz var.
6 noyu kafaya takmıyorum lig için. Her türlü idare eder orası

Abi, kazanma sanatının resmen vücut bulmuş hali adam
Final kazanma dehası
Mourinho hamlesi, makus talihimi değiştirmek istiyorum demektir
Son yıllarda oyun tarzı ile alakalı ne kadar eleştiri olursa olsun, Mourinho abi adam
Conte ve Allegri'ye benzer eleştiriler yapılmaz mesela
Her şeyi kazanan birinin sevilmemesini doğal karşılamak lazım o yüzden
Çok acayip bir hamle
Bu ligde neler yapacağını çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt