- 26 Kasım 2012
- 185.610
- 258.308
- 5.998
böyle GSlıları görünce ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans çok atletik gibi dursa da, frankfurt maçı korkutuyor, singo ve Sanchez?-----------------Uğurcan
Boey------Sanchez---Singo-------Jakops
----------------Lemina
-----------Torreira---G. Sara
--Sane---------Osimhen---------Barış
Her maç %100 yedekten dahil edeceğim veya rotasyonda ilk 11 başlatacağım üç oyuncu: Sallai-Lang-Yunus
En istikrarlı stoperimiz yedek ama formsuz Sanchez ile nasıl döneceği belli olmayan Singo 11 hea-----------------Uğurcan
----------------Lemina
Her maç %100 yedekten dahil edeceğim veya rotasyonda ilk 11 başlatacağım diğer oyuncular: Sallai-Lang-Yunus-Apokerim-Asprilla-Nhaga
En istikrarlı stoperimiz yedek ama formsuz Sanchez ile nasıl döneceği belli olmayan Singo 11 hea
Ben burada singo-apo barış-lang değişiklikleri yapsrım-----------------Uğurcan
----------------Lemina
Her maç %100 yedekten dahil edeceğim veya rotasyonda ilk 11 başlatacağım diğer oyuncular: Sallai-Lang-Yunus-Apokerim-Asprilla-Nhaga
Kante'yi aldılarFb şimdi ST alamadı mı?
Ben burada singo-apo barış-lang değişiklikleri yapsrım
Bravo fbKante'yi aldılar
Boey üçlünün sağında oynar mı?boeyi de aldıysak artık bu takım sadece 3lü oynar
6 noyu kafaya takmıyorum lig için. Her türlü idare eder orasıApokerim hala aslında ilk tercihim ama Singo-Sanchez tandemini bu şekilde görmek isterdim biraz. Yani merak ediyorum. Tabii Sanchez sol stoper olmayacak.
Lang-Barış en kararsız kaldığım kısım oldu. Zaten o yüzden altta rotasyonda ilk 11 başlatacağım oyuncular diye belirttim. Mesela Rize deplasmanında net Barış'la başlarım ama evimizde bize 10 kişi kapanacak takıma karşı bence Lang gibi Aspirilla gibi 2 oyuncudan da çok iyi faydalanabiliriz.
Bi tane 6 numara yedeği almadı aptallar. Yoksa gerçekten rotasyonu bol bir kadromuz var.