- 1 Mayıs 2018
- 57.854
- 48.630
- 3.873
sergenMoritzin hesabına kim çaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergenMoritzin hesabına kim çaldı
doğru bu da varTakımda orijin 10 numara hiç yok
Orta sahasiz kalacagiz Juve maclarinda. Kaan girecek yine.Renatoyu yazmaz ahmet devam eder
Bu inanılmaz yav. Orta sahadan daha büyük sorun bence. Ben yine de bir Ozan Kabak, bir Hamza Güreler hamlesi bekliyordum en azından yerli olarak.takımda hala orjin stoper olarak 2 kişi var
KORKUNÇ
Eren'i sağ bek denemişligi de var.Hocam çözüm buluuur! Bugün Kazımcan'dan sol stoper denedi ve oldu!
askerde takım elbise mi giyiyordunuz? monaco ordusu mu?Harbi takım elbisenin içine mont giymiş. Askerde uşaklı bı arkadaş öyle bir şey yapmısti yüzbaşı sülalesine rahmet okumuştu.

Bunlar benle transfer görüşmesine gelse ben de gelmem açık ve net. Ne bi sempatiklikleri var ne de vizyonları. Varsa yoksa kibirleri.Abi bizim ligimize genç oyuncu gelmiyor lafını duydukça kan şekerim beynime yükseliyor ya. Lazların getirebildiği ülkeye GS markası ve gücü getirmeye yetmiyor, oldu...
Kamuflaj'ın altına mont giymişti.askerde takım elbise mi giyiyordunuz? monaco ordusu mu?
üstüne giyse kamufle olamazKamuflaj'ın altına mont giymişti.
Sadece Dursun değil Okan Buruk da gitmeliBu inanılmaz yav. Orta sahadan daha büyük sorun bence. Ben yine de bir Ozan Kabak, bir Hamza Güreler hamlesi bekliyordum en azından yerli olarak.
Kaandan 10 no cikmaz mi?
Tarihe geçecek bir nöbet olduBiz şimdi bu kadar nöbeti Nhaga için mi tuttuk ? Nhaga bunu duyarsa güler ama neresiyle kestiremiyorum..
okan fason diye bi tip vardı o nerde? böyle günlerde piyasaya çıkıp kafa açardı.