Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
Kaandan 10 no cikmaz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaandan 10 no cikmaz mi?
Donk 18 yasinda nasilmis mesela?
Sara 1Kaandan 10 no cikmaz mi?
Lemina yada Toreira sezonu kapatsın lig gider. Apo Davındson un yeri dolar bence orta saha özellikle 6 numara daha büyük problem.Bu inanılmaz yav. Orta sahadan daha büyük sorun bence. Ben yine de bir Ozan Kabak, bir Hamza Güreler hamlesi bekliyordum en azından yerli olarak.
Elit gencleri wonderkidler diyor, orda yanlisi yok gibi. Buraya gelmeleri icin top 5 de olmamiz lazim. Lig olarak.Abi bizim ligimize genç oyuncu gelmiyor lafını duydukça kan şekerim beynime yükseliyor ya. Lazların getirebildiği ülkeye GS markası ve gücü getirmeye yetmiyor, oldu...
Onun meziyetini…Singoyu DOS olarak dener umarım hoca, bence orda oynayabilecek meziyetlere sahip.
Kafa gösteren genç topçu sana gelmez tabii. Bunları fazla parlamadan kapacaksın.Elit gencleri wonderkidler diyor, orda yanlisi yok gibi. Buraya gelmeleri icin top 5 de olmamiz lazim.
ben olmuş severimDonk 18 yasinda nasilmis mesela?
Nhaga öyle olur ins.Kafa gösteren genç topçu sana gelmez tabii. Bunları fazla parlamadan kapacaksın.
Muz mu bu?ben olmuş severim
brawo 40ayak